به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، به دنبال انعقاد تفاهم‌نامه توسعه همکاری‌ها، شعبه مرکزی آکادمی بانکداری هوشمند به عنوان رکن آموزشی زیست‌بوم بانکداری هوشمند بانک صادرات و با هدف شناسایی و جذب نخبگان دانشگاهی، اعطای گرنت پژوهشی، تشکیل تیم‌های نوآفرین و پیاده‌سازی خدمات و محصولات در حوزه‌های مرتبط با داده و هوش مصنوعی و همچنین برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی ذیل ۱۲ کلان برنامه آموزشی کاربردی طی مراسمی با حضور محسن سیفی مدیرعامل و یاسر مرادی عضو هیات‌مدیره این بانک و همچنین عباس سروش رئیس دانشگاه امیرکبیر و قائم‌مقام، معاونان و مسئولان این دانشگاه بطور رسمی افتتاح شد.

محسن سیفی مدیرعامل بانک صادرات در این مراسم با تبریک روز بزرگداشت خوارزمی ریاضی‌دان شهیر ایرانی و روز فناوری اطلاعات، گفت: مراسم گشایش آکادمی بانکداری هوشمند، شروع همکاری گسترده و جدی بین بانک صادرات و دانشگاه امیرکبیر خواهد بود. 

وی افزود: بانک در ادامه عملیات بانکداری و مسیر، نیازمند کمک‌های علمی و دانشگاهی است. دانشگاه نیز برای انباشت دانش نیازمند تجربیات بانکی است. در بانک با انباشت سرمایه‌های مردم به رشد سرمایه‌گذاری و توسعه کمک می کند و انباشت این دانش در دانشگاه‌ها منجر به توسعه، عمران و آبادانی می‌شود و تلفیق این دو موجب توسعه زیرساخت‌های فناوری، اقتصادی و صنعتی خواهد بود. 

سیفی با اعلام آمادگی بانک صادرات برای افزایش همکاری‌ها با دانشگاه‌های مختلف بویژه امیرکبیر، گفت: با توسعه این همکاری، شرکت‌های مختلف زیرمجموعه بانک از جمله هلدینگ صاد می‌توانند بطور جداگانه و اختصاصی با مجموعه دانشگاه امیرکبیر همکاری گسترده‌ای داشته باشند که می‌تواند منجر به خلق فرصت‌های مناسب برای توسعه فناوری در مجموعه بانک صادرات شود. فرصت برای بانک به معنی حضور در فضای رقابت بین بانکی است و با محصولات فناورانه و هوشمندسازی از بانکداری دیجیتال به سمت بانکداری هوشمند حرکت خواهد کرد. انباشت دانش در شبکه دانشگاهی باید به بانک ها در پیشرفت به سمت بانکداری هوشمند کمک کند و بانک صادرات با تجربه 73 ساله خود در کنار دانشگاه امیرکبیر از این مسیر استقبال خواهد کرد. 

عباس سروش رئیس دانشگاه امیرکبیر نیز در این مراسم، گفت: نظام بانکداری نسبت به سایر کشورها از وضعیت مناسبی برخوردار است. دانشگاه امیرکبیر همواره در پیوند میان جامعه و صنعت پیش‌قدم بوده و طبیعی است که از هرگونه تعامل و همکاری با بانک صادرات در جهت پیشبرد اهداف بانکداری نوین استقبال خواهد کرد.

وی افزود: نتایج و میوه کار و دانش از طریق انتشار مقالات و برگزاری سمینارها و تولید علم، مستقیم به جوامع خواهد رسید. دانشکده‌های متعدد این دانشگاه می‌توانند به بانک صادرات در زمینه بانکداری نوین کمک کنند و بیشترین لذت برای دانشگاهیان این است که نتایج و بیشترین منفعت کار به مردم برسد و قطعا مدیران بانک صادرات نیز در این نگرش شریک هستند.

سروش ادامه داد: تفاهم‌نامه منعقد شده بین بانک صادرات و دانشگاه ظرفیت تعامل و همکاری به مراتب بیشتر و گام‌ های بلندتری در زمینه توسعه خدمات بانکداری و خدمت به مردم و جامعه دارد. امید است این اقدام گامی مثبت برای حصول نتایج بهتر و ارزشمندتری در تلفیق سوپرمارکت مالی و هوش مصنوعی در بانک صادرات برای جامعه در برداشته باشد.

آکادمی بانکداری هوشمند، نهاد آموزشی مشترک بانک صادرات و دانشگاه امیرکبیر است که با محوریت آموزش و پژوهش در حوزه‌های مرتبط با بانکداری هوشمند و نوفناوری‌های مالی در محل ساختمان اصلی دانشگاه راه‌اندازی شده است. 

انتهای پیام

 

source

توسط salamatsun.ir