به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ مرغ مشهدی یکی از غذاهای مشهور و خوشمزه شهر مشهد است که طی آن مرغ با روشی ویژه و بدون آب طبخ میشود.
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی / طرز تهیه گشنیز پلو با مرغ زعفرانی
به نظر من به تعداد آشپزهای دنیا روشهای پخت مرغ وجود دارد که هرکس به روش خودش آن را طبخ میکند. مرغ را اگر خوشمزه بپزید، میتواند از هر نوع غذای گوشتی خوشمزهتر هم باشد. اگر از درست کردن مرغهای تکراری خسته شدهاید و دوست دارید مرغ را با یک روش جدید برای خودتان و خانواده تهیه کنید، حتما این مطلب را دنبال کنید، چون میخواهیم یک مدل طبخ مرغ را به شما آموزش بدهیم که از خوردن آن حتما شگفتزده خواهید شد. مرغ مشهدی نوعی مرغ خوشمزه و مشهور مشهدیها است که با روشی ویژه و بسیار آسان بدون اضافه کردن یک قطره آب طبخ میشود. این مرغ بعد از پخت بسیار لطیف و خوشمزه است و اگر یکبار آن را درست کنید، حتما دست از سرش بر نخواهید داشت، پس در ادامه این مطلب با طرز تهیه مرغ مشهدی خوشمزه همراه ما باشید.
مواد لازم
مرغ: ۴ تکه
پیاز درشت: ۲ عدد
کره: ۵۰ گرم
روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
زعفران دم کرده غلیظ: نصف فنجان
سیر ترشی: ۲ بوته
ترکیب آب و سرکه یا آب خیارشور: ۲ لیوان
طرز تهیه مرغ مشهدی
برای درست کردن این مرغ خوشمزه ابتدا تکههای مرغ را داخل یک کاسه بگذارید و ترکیب آب و سرکه یا آب خیارشور را روی مرغها بریزید و به مدت ۱ ساعت بگذارید تا بماند، سپس مرغ را آبکش کنید و روی حوله تمیز بگذارید تا مرغ خشک شود. پیازها را پوست و به صورت خلالی درشت خرد کنید. پیازهای خرد شده را کف ماهی تابه پخش کنید و تکههای مرغ را روی پیازهای خرد شده بچینید. مقداری نمک و فلفل سیاه روی تکههای مرغ بپاشید.
سیر ترشی را پوست کنید و حبههای سیر را داخل ماهی تابه پخش کنید و بعد کره را خرد کنید و دورتادرو ماهی تابه قرار بدهید و روغن را روی مرغ بریزید. حالا درب ماهی تابه را ببندید و حرارت را کم کنید و اجازه بدهید مرغ حدود یک ساعت و نیم تا دو ساعت با حرارت کم آب بیندازد و بعد کم کم به روغن بیفتد. نیم ساعت آخر زعفران دم کرده را روی تکههای مرغ بریزید و اجازه بدهید مرغ با روغنی که انداخته تفت بخورد و نیم ساعت بعد اجاق گاز را خاموش کنید. مرغ مشهدی روغنپز خوشمزه ما در این مرحله آماده سرو است که میتوانید آن را با زرشک پلو میل کنید.
انتهای پیام/
∎