چاقاله بادام ، میوه نارس و خوشمزه‌ای است که در فصل بهار به دست می‌آید. این میوه با طعم ترش و بافتی ترد، نه تنها در کنار غذاها به عنوان پیش‌غذا مورد استفاده قرار می‌گیرد، بلکه به دلیل خواص بی‌شماری که دارد، به عنوان یکی از محبوب‌ترین مواد برای تهیه ترشی‌ها شناخته می‌شود.

به گزارش خط سلامت در این مطلب، طرز تهیه ترشی چاقاله بادام ساده و خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد تا از این خوراکی لذیذ و سالم در خانه خود بهره‌مند شوید.

طرز تهیه ترشی چاقاله بادام (ساده و خوشمزه)

زمان آماده‌سازی: ۱۵ دقیقه

مدت انتظار: ۲ هفته

میزان:‌ برای یک شیشه متوسط

مواد لازم:

چاقاله بادام ۵۰۰ گرم

سرکه سفید  ۲ لیوان

آب ۱ لیوان

نمک ۱ قاشق غذاخوری

سیر  ۳ حبه

فلفل سبز تند ۲ عدد (اختیاری)

تخم گشنیز یا سیاه‌دانه (برای عطر) ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

1. چاقاله‌ها را شسته و دم‌هایشان را جدا کنید. اگر خیلی درشت هستند، نصفشان کنید.

2. در یک قابلمه، آب، سرکه و نمک را بجوشانید و بگذارید ولرم شود.

3. چاقاله‌ها را داخل یک شیشه استریل‌شده بریزید و لابه‌لای آن سیر و فلفل قرار دهید.

4. آب و سرکه جوشیده را روی چاقاله‌ها بریزید تا روی آن‌ها را بپوشاند.

5. درب شیشه را محکم ببندید و در جای خنک و تاریک (مثل کابینت) قرار دهید.

6. بعد از ۲ هفته ترشی آماده است! 

نکته: اگر ترشی زودتر نرم شد، آن را در یخچال بگذارید تا تردی آن حفظ شود


برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.

source

توسط salamatsun.ir