آلرژی، ضربه، عفونت و خشکی چشم منجر به سوزش چشم می‌شوند. گاهی‌اوقات هم علت سوزش چشم وجود نوعی بیماری و مشکل ثانویه است. برای شناسایی این بیماری و درمان این وضعیت باید به دکتر چشم مراجعه کنید. در بیشتر موارد، این وضعیت به‌سرعت تشخیص داده می‌شود و پزشکان با داروی مسکن بدون نسخه برای سوزش چشم به درمان مشکلات مختلف می‌پردازند.

بااین‌حال، شاید درمان سوزش چشم جدی‌تر باشد و روند درمان کمی طول بکشد. در این مقاله با علل سوزش چشم آشنا می‌شوید و از درمان‌های آن می‌خوانید. برای آشنایی با علل سوزش چشم و راه‌های تسکین سوزش چشم با ما همراه باشید. مطالعه این مطلب به ۵ دقیقه زمان نیاز دارد.

 در آخر، اگر پرسشی درباره انواع سوزش چشم مزمن و شدید داشتید، آن را در قسمت نظرات بنویسید. پزشک ما به شما پاسخ خواهد داد.

سوزش چشم چیست؟

سوزش چشم، احساس سوختن در یک یا هر دو چشم است. این علامت دردناک بوده و زندگی روزانه را مختل می‌کند. معمولاً سوزش، واکنشی به خشکی و نبود اشک کافی در چشم است. ممکن است، این مشکل به‌طور ناگهانی ظاهر شده و به سرعت از بین برود. در برخی از موارد هم هفته‌ها یا ماه‌ها طول می‌کشد. درمان‌های خانگی مانند قطره‌های چشمی یا کمپرس‌های خنک می‌توانند سوزش ناشی از آلرژی یا خشکی را تسکین دهند. در برخی موارد، سوزش نشانه نوعی بیماری پزشکی است که نیاز به درمان دارد. در این موقعیت‌ها، باید به دکتر چشم مراجعه کنید. دکتر چشم با بررسی وضعیت شما و تشخیص نوع مشکل، بهترین درمان را پیشنهاد می‌دهد. 

علت سوزش چشم

علت سوزش چشم چیست؟

سوزش چشم، وضعیت آزاردهنده‌ای است و گاهی نشان‌ از ابتلا به نوعی بیماری ثانویه دارد. اگر دچار سوزش چشم هستید، باید علت آن را تعیین کنید تا درمان مناسب مشخص شود. سوزش چشم می‌تواند ناشی از خشکی چشم، بلفاریت، آلرژی، آفتاب سوختگی و موارد متنوع دیگر باشد. برخی از علل سوزش چشم، به درمان‌های خانگی پاسخ می‌دهند، اما برخی دیگر به درمان پزشکی نیاز دارند. با توجه به طیف وسیعی از علل احتمالی، در صورت وجود حس سوزش در چشم‌ها باید به پزشک مراجعه کنید. همراه‌شدن این وضعیت با قرمزی، تورم یا ترشحات چشم، نیاز به پیگیری دارد.

در ویدئویی که در ادامه می‌بینید، دکتر مهدی رخصت یزدی درباره علت سوزش چشم نکات مهمی را بازگو می‌کند: