دسر فرانسوی پارافه انار و کیوی به دلیل رنگ‌های جذاب و طعم دلپذیر خود محبوب است و می‌توانید آن را با روش‌های مختلفی از جمله استفاده از ژله ، پنیر خامه‌ای یا بستنی تهیه کنید.

به گزارش خط سلامت در این مقاله، طرز تهیه دسر پارافه انار و کیوی را به همراه نکات و فوت‌وفن‌های مهم برای تهیه یک دسر عالی به شما آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه دسر پارافه انار و کیوی

زمان آماده‌سازی: 15 دقیقه

مواد لازم برای (برای ۲ نفر)

انار: 1 عدد

کیوی: 4 عدد

ماست یونانی: 2 لیوان فرانسوی دسته‌دار

عسل: 4 قاشق غذاخوری

برگ نعنا: به مقدار لازم

مرحله اول: آماده‌سازی انار و کیوی

انار را بشویید و آن را برش دهید، سپس دانه‌های انار را جدا کرده و در یک کاسه بریزید.

کیوی‌ها را بشویید، پوست بگیرید و سپس به صورت مکعبی خرد کنید.

دسر پارفه انار و کیوی

مرحله دوم: ترکیب ماست و عسل

ماست یونانی را در یک کاسه بریزید.

عسل را به ماست اضافه کرده و خوب هم بزنید تا عسل به طور کامل در ماست ترکیب شود.

مرحله سوم: آماده‌سازی دسر

۲ لیوان را بردارید و مقداری از ماست را در هر لیوان بریزید.

بر روی ماست، مقداری انار و کیوی بریزید.

دوباره یک لایه از ماست را اضافه کنید.

در نهایت، با کیوی و انار، دسر را تزیین کرده و چند برگ نعنا روی آن قرار دهید.

سایر روش‌ها تهیه دسر پارافه انار و کیوی

1. دسر پارافه با خامه و پنیر:

برای تهیه این دسر، ماست را حذف کنید و به جای آن از پنیر خامه‌ای و خامه شیرین‌شده استفاده کنید. پس از هم زدن خامه و پنیر، این ترکیب را به لایه‌های مختلف پارافه اضافه کنید. در نهایت، روی دسر را با خامه و میوه تزیین کنید.

2. دسر پارافه با بستنی:

اگر دوست دارید دسر شما طعمی متفاوت داشته باشد، می‌توانید به جای ماست یا پنیر خامه‌ای از بستنی وانیلی استفاده کنید. همانند روش‌های قبلی، بستنی و میوه‌ها را به صورت لایه‌ای در لیوان بریزید.

3. دسر پارافه با ژله:

در این روش، ابتدا ژله را آماده کرده و در ظرف‌های مخصوص دسر بریزید. بعد از اینکه ژله سفت شد، با ماست یا خامه و میوه‌های خرد شده، دسر را لایه‌لایه آماده کنید.

نکات و فوت‌وفن‌های دسر پارافه انار و کیوی

برای عطر بیشتر دسر، می‌توانید مقداری وانیل به ماست یا ترکیب خامه و پنیر اضافه کنید.

استفاده از ماست یونانی یا کم چرب، به این دسر طعمی خاص و رژیمی می‌دهد.

برای تنوع در طعم، می‌توانید از میوه‌های دیگر یا مغزها استفاده کنید.

افزودن مقداری پودر بیسکویت، شکلات یا گرانولا می‌تواند طعم و ظاهر دسر را جذاب‌تر کند.

برای اضافه کردن طعم شیرین، از پودر قند یا عسل به ترکیب خامه و پنیر استفاده کنید.جو دوسر تفت داده‌شده می‌تواند به دسر بافت و طعم خاصی بدهد.

این دسر را می‌توانید به راحتی با مواد مختلف تهیه کنید و آن را به یک دسر ویژه و خوشمزه تبدیل نمایید.

source

توسط salamatsun.ir