طرز تهیه خوراک لوبیای سنتی کازوئلا د پُروتوس شیلی







شیلی کشوری با تنوع غذایی غنی است که تأثیرات فرهنگ بومی و اسپانیایی در آن دیده می‌شود. یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار این کشور، کازوئلا د پروتوس است که به دلیل استفاده از مواد اولیه ساده اما مغذی مانند لوبیا ، کدو حلوایی و ذرت، ارزش غذایی بالایی دارد.

به گزارش خط سلامت این خوراک که بافتی نرم و طعمی دلپذیر دارد، در روزهای سرد سال محبوبیت بیشتری پیدا می‌کند. در ادامه، طرز تهیه این غذای سنتی شیلیایی را می‌خوانید.

مواد لازم:

لوبیا قرمز: ۲ لیوان

کدو حلوایی: ۱ لیوان خرد شده

ذرت: ۱ لیوان

پیاز: ۱ عدد

سیر: ۲ حبه

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، زیره: به مقدار لازم

طرز تهیه:

لوبیا را خیس کرده و بپزید.

پیاز و سیر را در روغن تفت دهید، سپس کدو حلوایی و ذرت را اضافه کنید.

لوبیا را همراه با ادویه‌ها اضافه کرده و بگذارید ۲۰ دقیقه دیگر بپزد.

نکته: این غذا در شیلی معمولاً همراه با برنج سرو می‌شود.


برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.






source

توسط salamatsun.ir