وی با اشاره به اهمیت سازمانهای مردمنهاد (سمنها) در کشور، بر لزوم توجه به پیشینه تمدنی ایران و نقش سمنها در حل مسائل اجتماعی تأکید کرد.
بطحایی در ادامه به چالشهای موجود در راهاندازی سمنها اشاره کرد و گفت: ما باید مشکلات را با نظم و نظارت بر فرآیندها حل کنیم.
وی همچنین به موضوع حضور بانوان در استادیومها پرداخت و بر ضرورت فراهم کردن زیرساختهای لازم برای این حضور تأکید کرد.
رئیس سازمان امور اجتماعی کشور از تلاشهای این سازمان برای هماهنگی و یکپارچهسازی در راهاندازی سمنها خبر داد و گفت: ما به دنبال ایجاد یک سامانه مشترک برای دسترسی به اطلاعات سمنها هستیم.
وی همچنین به اهمیت نشاط اجتماعی و مهارتهای اجتماعی در کاهش آسیبهای اجتماعی اشاره کرد و خواستار همکاری بیشتر در این زمینه شد.
وی ادامه داد و گفت: منابع و اعتبارات در اختیار سازمان امور اجتماعی کشور به طرح های نتیجه محور تخصیص مییابد استان همدان نیز در این ارتباط می تواند ۲ طرح فوق العاده در حوزه کاهش خودکشی و افزایش نشاط امید ارائه و اعتبار مورد نیاز را دریافت کند.
معاون وزیر ادامه داد و گفت: فضای اجتماعی کشور به گونه ای است که هم اینک همه سنین راحت به فضای مجازی دسترسی دارند و ساعت ها وقت خود را در این فضا صرف می کنند بنابراین بروز چالش برای این افراد دور از انتظار نیست.
وی اظهار کرد: سیاستگذار فرهنگی و اجتماعی باید از بخش های مختلف مطلع باشد تا بتواند برای آن بخش نسخه بپیچد.
تولید سند در کشور با اهداف، مفاهیم و حرف ها و گزارههای زیبا در بُعد ملی، منطقه ای و استانی بسیار زیاد است اما بسیاری از این اسناد در قفسه ها خاک می خورد و اجرایی نشده است.
بسیاری از مفاد سند مهندسی فرهنگی همدان با هم، همپوشانی دارد بنابراین باید این اسناد را با یکدیگر تلفیق کرد و سند تلفیقی ایجاد شده را به عنوان سند راه فرهنگی و اجتماعی استفاده کرد.
لازم به ذکر است که این جلسه نشاندهنده عزم جدی سازمان امور اجتماعی کشور برای بهبود وضعیت اجتماعی و همکاری با سمنها و خیرین بود.
source