۱۴۹۰۱۸۲




رپورتاژ آگهی

با انواع نورپردازی ساختمان آشنا شوید! از نورپردازی داخلی تا نمای بیرونی، ایده‌های مدرن و اصول کاربردی را در این راهنما بررسی کنید.

انواع نورپردازی ساختمان

نور، عنصری جادویی است که می‌تواند روح فضا را زنده کند و جلوه‌ای متفاوت به محیط دهد. یک ساختمان با طراحی زیبا اما بدون نورپردازی مناسب، بخشی از جذابیت خود را از دست می‌دهد. نورپردازی هوشمندانه و جذاب می‌تواند هم به زیبایی و جلوه‌ی بصری ساختمان کمک کند و هم حال و هوای فضا را تحت تأثیر قرار دهد. از ایجاد حس صمیمیت در فضای داخلی گرفته تا نمایان ساختن شکوه و جذابیت یک ساختمان، نورپردازی اصولی و درست نقش مهمی را در محیط اطراف ما ایفا می‌کند.

طراحی نورپردازی، یک موضوع تجملی نیست بلکه یکی از بخش‌های اساسی معماری و دکوراسیون محسوب می‌شود. با انتخاب درست و اصولی منابع نوری و جایگذاری آنها در فضای مناسب، می‌توان محیط‌های داخلی و خارجی مختلف را کارآمدتر و زیباتر کرد. مجموعه مانی نور تصمیم دارد که در ادامه شما دوستان گرامی را با انواع نورپردازی ساختمان آشنا کند.

نورپردازی خارجی ساختمان

نورپردازی خارجی ساختمان‌ها به طور کلی به دو بخش اصلی نورپردازی نمای ساختمان و نورپردازی محوطه و فضای سبز تقسیم می‌شود. هر یک از این دو بخش ویژگی‌ها و اصول خاص خود را دارند که در ادامه آنها را به شما توضیح خواهیم داد.

نورپردازی نمای ساختمان

نورپردازی نمای ساختمان یکی از مهم‌ترین روش‌های زیباسازی ساختمان در شب است. انتخاب مناسب شدت، رنگ و نحوه نورپردازی می‌تواند به برجسته‌سازی جزئیات معماری و زیباسازی بنا کمک شایانی کند. برای نورپردازی اصولی نمای ساختمان باید به چند نکته مهم توجه کرد. استفاده از نورهایی که با رنگ و بافت نمای ساختمان سازگار باشند، مهم است زیرا این موضوع باعث ایجاد جلوه‌ای متناسب و زیبا می‌شود.

به خاطر بسپارید که برای نمای ساختمان نیازی به استفاده از رنگ‌های خیلی تیز یا شدت نور زیاد نیست زیرا نورهایی با رنگ تند و شدت بالا جلوه نامناسبی ایجاد می‌کنند. نورپردازی نباید به گونه‌ای باشد که داخل ساختمان را بیشتر از حد روشن کند زیرا روشن کردن داخل ساختمان با نورپردازی بیرونی، آسایش ساکنان را مختل خواهد کرد.

نورپردازی نمای ساختمان

نورپردازی محوطه و فضای سبز

یکی از جذابیت‌های نورپردازی خارجی، محوطه‌سازی با نور است که علاوه بر افزایش زیبایی، باعث امنیت بیشتر در فضای باز نیز خواهد شد. برای نورپردازی محوطه بیرونی مانند حیاط، باغ، روف گاردن، آلاچیق و سایر فضاهای باز می‌توان از مولفه‌های مختلفی بهره برد و به نکات مهمی توجه کرد:

  • استفاده از ترکیب نور و سایه: ایجاد سایه‌های ملایم در کنار منابع نوری می‌تواند جلوه‌ای طبیعی، زیبا و آرامش‌بخش به فضای مورد نظر شما دهد.
  • عدم استفاده از نورهای بیش از حد: روشنایی زیاد و نور با شدت بالا می‌تواند باعث آلودگی نوری و کاهش آرامش محیط شود و چشم افراد را در شب اذیت کند.
  • انتخاب نورهای مناسب و کم‌مصرف: شما باید به خاطر بسپارید که برای کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری، می‌توان از انواع چراغ‌های LED مانند ریسه ال ای دی یا نورهای خورشیدی بهره برد.

تجهیزات نورپردازی ساختمان

پروژکتورها گزینه‌ای مناسب برای روشنایی فضاهای بزرگ محوطه هستند زیرا این منابع نوری، امکان تنظیم زاویه و شدت نور را دارند. جت لایت‌ها به دلیل مصرف انرژی پایین، جلوه‌های بصری زیبایی روی نما ایجاد خواهند کرد و بسیار کاربردی هستند. وال واشرها هم با پخش نور یکنواخت، گزینه‌ای ایده‌آل برای دیوارهای صاف می‌باشند.

چراغ‌های دفنی به‌ صورت توکار نصب می‌شوند و برای محوطه‌سازی باغ و باغچه کاربرد دارند. در این میان، ریسه‌های ال ای دی با انعطاف‌پذیری بالا و با قابلیت نصب در اطراف پنجره‌ها و نرده‌ها، نصب در آلاچیق، نصب روی درخت‌ها و… تأثیر زیادی در افزایش جذابیت فضای بیرونی ساختمان دارند و به دلیل تنوع رنگی بالا، امکان ایجاد جلوه‌های نورپردازی خلاقانه را فراهم می‌کنند.

راهنمای خرید ریسه ال ای دی از مانی نور

برای بسیاری از مشتریان، قیمت ریسه ال ای دی اهمیت زیادی دارد. باید بدانید که قیمت led نواری بستگی به نوع جنس کار شده در آن، برند سازنده، تعداد ال ای دی‌های موجود در ریسه، طول ریسه، وزن کلی محصول و… مواردی از این قبیل دارد. مجموعه مانی نور ارائه دهنده انواع ال ای دی و ریسه‌های نواری در مدل‌های مختلف و قیمت‌های مناسب است.

نورپردازی داخلی ساختمان

نورپردازی داخلی یکی از عوامل مهم در طراحی هر فضا است و تأثیر زیادی بر زیبایی محیط دارد. این را می‌دانیم که در یک محیط داخلی، دیوارها و سقف‌ها نقشی مهم و کلیدی را در توزیع نور و ایجاد حس مطلوب ایفا می‌کنند. اما نورپردازی اصولی در هر بخش از خانه چگونه است؟

نورپردازی آشپزخانه

استفاده از نور سقفی یا نور مخفی سقفی در آشپزخانه ضروری است زیرا در این قسمت از خانه فعالیت‌های روزانه پخت و پز صورت می‌گیرد و این محیط پرتردد است. در طراحی نورپردازی آشپزخانه، باید به بخش‌هایی مانند کانترها، کابینت‌ها و کشوها نیز توجه کرد و برای این فضاها از ریسه ال ای دی بهره برد. برای ایجاد فضایی گرم و دلپذیر در آشپزخانه، استفاده از لامپ‌های آویز با نور گرم روی جزیره یا اپن نیز لازم است.

نورپردازی سالن هال و پذیرایی

سالن یک خانه باید آرامش‌بخش و دلپذیر باشد. نور این فضا نباید روشن و پرنور باشد. استفاده از نورهای غیرمستقیم به جای نورهای مستقیم محیط مناسبی ایجاد خواهد کرد. شما می‌توانید از نورهای ملایم روی میز پذیرایی نیز بهره برید و  فضایی دلنشین بیافرینید.

نورپردازی سالن هال و پذیرایی

نورپردازی سرویس بهداشتی

سرویس بهداشتی نیاز به نور مناسب دارد که هم فضا را روشن کند و هم سایه‌های ناخواسته را از بین برد. لامپ‌هایی با نور سفید یا مشابه نور طبیعی بهترین گزینه برای این فضا هستند.

نورپردازی دیوار و پله‌ها

متاسفانه معمولاً به نورپردازی دیوارهای داخلی خانه توجه نمی‌شود در صورتی که دیوارها با نور مناسب تأثیر زیادی در زیبایی فضا دارند. استفاده از نورهای مناسب روی گچ‌بری‌ها، قفسه‌ها و حتی دیوارهای خالی می‌تواند جذابیت زیادی به فضا بدهد. اگر خانه شما دوبلکس است می‌توانید از ریسه LED برای زیر پله‌ها و چراغ‌های دیواری در دیوار راه پله بهره برید.

نورپردازی اتاق خواب

اتاق خواب محل استراحت افراد است و باید آرامش‌بخش باشد. به همین خاطر استفاده از آباژورهایی با نور ملایم پیشنهاد می‌شود. نور سقف از هر نوعی که باید نباید به صورت مستقیم به چشم تابیده شود. رنگ لامپ‌هایی که در اتاق خواب استفاده می‌شوند باید شبیه به نور طبیعی خورشید باشند تا فضایی آرام و زیبا ایجاد کنند.

انواع نورپردازی در ساختمان

  • نورپردازی عمومی: در این نوع نورپردازی، نور به صورت به یکنواخت فضا را روشن می‌کند.
  • نورپردازی وظیفه‌ای: این نوع نورپردازی برای روشن کردن نقاط خاص مورد نیاز برای انجام فعالیت‌های خاص مانند مطالعه، آشپزی یا کارهای دقیق کاربرد دارد.
  • نورپردازی تأکیدی: این نوع نورپردازی بر بخش‌های خاصی از فضا مانند آثار هنری یا دکوراسیون خاص متمرکز است.
  • نورپردازی خطی: نورپردازی خطی با ایجاد خطوط یکنواخت و زیبا، فضایی مدرن و جذاب به هر فضا می‌بخشد. این نوع نورپردازی به دلیل صرفه‌جویی در انرژی و تطبیق‌پذیری بالا در آشپزخانه، اتاق خواب، راه پله و… کاربرد دارد.
  • نورپردازی طبیعی: این نوع نورپردازی با استفاده از نور خورشید، به کاهش مصرف انرژی و ایجاد فضایی سالم و دلپذیر کمک می‌کند.

انواع نورپردازی در ساختمان

جمع بندی

آیا قصد خرید منابع نوری باکیفیت را دارید؟ برای خرید منابع نوری با گارانتی معتبر، محصولات باکیفیت، ارسال سریع، مشاوره رایگان و قیمت مناسب، به فروشگاه مانی نور مراجعه کنید. با انتخاب محصول مورد نظرتان از مانی نور، نورپردازی داخلی و خارجی منزل یا محل کارتان را به بهترین شکل ممکن انجام دهید و تجربه خرید مطمئن را داشته باشید.

 

source

توسط salamatsun.ir