علی ربیعی طی یادداشتی در روزنامه شرق نوشت: با کنایه به نمایندگانی که در راستای مخالفت با رفع فیتلر خطاب به پزشکیان نامه نوشته بودند، نوشته: «من این افراد را میشناسم. این جریان وقتی مردم از هرگونه اصلاح و روزنه نویدبخشی ناامید میشوند و در پی ناامیدی، سر در گریبان فرو میبرند و به تعبیری دچار نوعی مهاجرت به درون میشوند و به خودتبعیدی در درون میروند، امکان مییابند تا با حداقل آرا، کرسیهایی را در مراکز تصمیمگیری به دست بیاورند. موفقیت آنها در رقابتها، فقط از مسیر عقبکشیدن مردم از کنش سیاسی و اجتماعی و از ناامیدی مردم به دست میآید. اینها محصول آرای وجدان جمعی جامعه ایران نیستند بلکه صرفا محصول ناامیدی جمعی مردم ایران هستند.»
او با اشاره به اینکه «این گروه و جریان با ایجاد اندکی امید در مردم و مشارکت آنها در انتخابات، به پس رانده میشوند و این نقطه، آغاز حرکتهای تخریبی از سوی آنان است» نوشته: «در این مدت که بر مسند ریاستجمهوری نشستهاید، به بسیاری از نارساییهای اقتصادی و لزوم سرمایهگذاری بیشتر پی بردهاید.
به فرسودگیها و منفیشدن نرخ سرمایهگذاری در ایران بهخوبی واقف شدهاید. شما بهخوبی بر این امر واقف هستید که کنترل یک درصد تورم با این ساختارهای اقتصادی چقدر دشوار است. شما بهدرستی میدانید که برای ایجاد یک درصد رشد به چه میزان سرمایهگذاری نیاز است. اما من میخواهم از پدیده دیگری برای شما رونمایی کنم که شاید کمتر به آن پرداخته شده باشد و آن فرسودگی اجتماعی است. مردم ایران بسیار خستهاند.
نسلهای جدید نوعی عصیان را تجربه میکنند. ترمیم این فرسودگی اجتماعی نیازمند بازسازی اجتماعی است. در اینجا نیاز به سرمایهگذاری خارجی نیست هرچند معتقدم بخشی از ناامیدی ناشی از زیست درازمدت در شرایط تحریم است که آثاری مستقیم بر مسائل اجتماعی و سیاسی داخلی داشته است، اما بازسازی اجتماعی و ایجاد امید برای آینده مسیری دشوار است که برای طی این مسیر با موانع بسیاری روبهرو خواهید شد.»
ربیعی تاکید کرده که «آنهایی که امروز بر سر قانون عفاف و حجاب و مسائلی مثل فیلترینگ و FATF کماکان بر عقاید نادرست خود پافشاری میکنند مفهوم فرسودگی اجتماعی را نمیدانند و حتی اگر هم ناگزیر از فهم آن شوند باز هم احاله به دشمنی فرضی میکنند و همه را به جز خود و سیاستهای خود مقصر میدانند.»
دستیار رئیس جمهور در ادامه نوشته: «این افراد مردم را روزبهروز بیشتر ناامید کردهاند و شرایطی را به وجود آوردهاند که در آن، برای هرکسی که بخواهد در ایران تأثیرگذاری منفی داشته باشد زمینه فراهم شده است.»
او در پایان تاکید کرده که «بیتردید حضور، مقاومت و فعالیتهای شما بیشترین خدمت به اسلام، دین خدا، اخلاق، انسانیت و ایران است. ایران نیازمند گذار از شرایطی رو به افول است. خسته نشوید آقای رئیسجمهور! بحرانهای بیشتری پیشروی شما خواهد بود.»
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است
source