همانطور که از نام آن پیداست، روغن رزماری از برگ های گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis) استخراج می شود یا به دست می آید. برگ های رزماری نازک، بلند و شاخه مانند، دارای رایحه شگفت انگیزی هستند که آن را به یک عنصر کلیدی در شمع ها و عطرهای معطر تبدیل می کند. این برگ های رزماری همچنین می توانند طعمی عمیق به پخت و پز اضافه کنند.
به گزارش خط سلامت طبق تحقیقات منتشر شده در مجله Scientia Pharmaceutica ، استنشاق روغن رزماری در صبح نیز می تواند یک اثر تحریک کننده و انرژی زا داشته باشد.
رزماری نه تنها می تواند به هشیار شدن کمک کند، بلکه ممکن است به آرامش شما نیز کمک کند. مطالعه ای که در مجله تحقیقات روانپزشکی منتشر شد ، ارتباط بین بوییدن رزماری و کاهش سطح کورتیزول را نشان داد.
طرز تهیه روغن رزماری
اگر به اندازه کافی خوش شانس هستید که در باغتان رزماری رشد می کند، می توانید با این دستور ساده روغن رزماری درست کنید. ساختن روغن رزماری در خانه ضرری ندارد و کاربردهای فراوانی دارد. از مراقب از مو گرفته تا مراقبت از پوست و پخت و پز، روغن رزماری می تواند همه این کارها را انجام دهد. اما برای شروع، باید مواد لازم را جمع آوری کنید.
مواد لازم
رزماری : به اندازه کافی شاخه های کامل را بچینید که حداقل به اندازه یک فنجان باشد.
روغن : هر روغن خاصی که انتخاب می کنید به میل شما و کاربرد مورد نظر روغن بستگی دارد. استفاده از روغن زیتون فوق بکر برای روغن رزماری فواید آشپزی زیادی دارد، اما در مقایسه با سایر گزینه ها می تواند عطر و بوی فوق العاده ای داشته باشد. برخی از جایگزین های کم یا بدون بو شامل روغن آفتابگردان یا روغن کانولا است که به عطر رزماری اجازه می دهد تا درخشنده شود.
صافی: از استفاده از صافی هایی با سوراخ های بزرگ خودداری کنید.
پارچ شیشه ای : برای نگهداری روغن به یک شیشه مانند شیشه مربا با درب محکم نیاز دارید.
چگونه روغن رزماری درست کنیم؟
دو روش برای تهیه روغن رزماری وجود دارد. شما می توانید هر کدام را که برای شما مناسب است انتخاب کنید. در ادامخ به معرفی این دو روش می پردازیم:
روش اول
در این روش باید با انتخاب چهار تا شش شاخه رزماری با اندازه مناسب شروع کنید. مطمئن شوید که ساقه ها را اضافه نکنید و سوزن ها به درستی برداشته شوند. دو فنجان از روغن انتخابی خود را بردارید و به آرام پز یا تابه اضافه کنید تا سوزن های رزماری را بپوشاند.
دم کرده روغن را حداقل به مدت دو ساعت روی حرارت کم بپزید و اغلب در این بین آن را چک کنید. پخت و پز را بررسی کنید، زیرا مخلوط نباید هرگز بجوشد. پس از آن، شعله را خاموش کنید و اجازه دهید تا یک ساعت دیگر روغن در حالی که در آن بسته است، استراحت کند.
پس از خنک شدن مخلوط، سوزن ها را صاف کنید. روغن پخته شده را در ظرفی با درب محکم بریزید.
روش دوم
در این روش تنها چیزی که نیاز دارید یک ظرف شیشه ای است. چهار تا پنج شاخه رزماری را در یک شیشه بریزید و آن را با روغن انتخابی خود پر کنید، درب آن را ببندید و این مخلوط را در مقابل آفتاب قرار دهید.
یک ماه یا بیشتر صبر کنید و تا پایان ماه، سوزن های رزماری را صاف کرده و شیشه را با روغن پر کنید.
برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است
source