چرا سالاد اندونزی یک وعده عالی برای رژیم لاغری است؟

این سالاد پر از مواد مغذی و کم‌کالری است. سبزیجات موجود در آن مانند کلم، هویج و خیار سرشار از فیبر هستند. مصرف این خوراکی‌ها باعث می‌شود برای مدت طولانی‌تری احساس سیری داشته باشید و کمتر هله‌هوله بخورید.

هر پیاله از این سالاد بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ کالری دارد. مواد پروتئینی مثل مرغ یا تخم‌مرغ در سالاد بدون اینکه کالری زیادی اضافه‌ای به همراه داشته باشند، انرژی کافی را برای بدن فراهم می‌کنند. بنابراین، سالاد اندونزی می‌تواند یک گزینه عالی برای وعده‌های غذایی رژیمی باشد.

طرز تهیه سالاد اندونزی برای مهمانی

در مهمانی‌ها، وجود یک سالاد خوشمزه و زیبا می‌تواند توجه مهمانان را جلب کند و تنوع خوبی به سفره بدهد. سالاد اندونزی به دلیل ظاهر رنگارنگ و طعم فوق‌العاده‌اش می‌تواند یکی از انتخاب‌های مناسب برای سرو در مهمانی‌ها باشد. در این بخش، به طرز تهیه سالاد اندونزی به صورت مرحله به مرحله می‌پردازیم.

مواد لازم برای تهیه سالاد اندونزی مجلسی

کلم سفید یا بنفش: ۲ پیمانه رنده شده (می‌توانید از ترکیب هر دو استفاده کنید)

هویج: ۲ عدد رنده شده

سیب‌زمینی: ۲ عدد پخته و خرد شده

نخودفرنگی: ۱ پیمانه پخته شده

تن ماهی: نصف تن

خیارشور: ۳ عدد خرد شده

سس مایونز کم‌چرب: ۴ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

آب‌لیمو: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد اندونزی

طرز تهیه سالاد اندونزی مجلسی

ابتدا کلم، هویج و سیب‌زمینی را به قطعات برش دهید و همگی را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. حواستان باشد که سیب زمینی را از قبل آب‌پز کنید تا پخته باشد، اما نیازی به پختن هویج و کلم نیست.

نخودفرنگی، تن ماهی و خیارشور را به مواد اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

سس مایونز، آب‌لیمو، نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید و سپس به مواد سالاد اضافه کنید. سالاد را خوب مخلوط کنید تا تمام مواد به سس آغشته شوند. آن را برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم‌ها به خورد هم بروند و سپس سرو کنید.

طرز تهیه سالاد اندونزی

طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمش و گردو

اضافه کردن کشمش و گردو به سالاد اندونزی، طعم جدیدی به این سالاد می‌بخشد، اما ممکن است شیرینی کشمش‌ها موردپسند ذائقه همه نباشد. با این حال، این ترکیب باعث افزایش ارزش غذایی سالاد می‌شود و طعم شیرین و متفاوتی به آن می‌دهد.

مواد لازم برای تهیه سالاد اندونزی با گردو و کشمش

کلم سفید: ۲ پیمانه رنده شده

هویج: ۲ عدد رنده شده

گردو: ۱.۲ پیمانه خرد شده

کشمش پلویی: ۱.۲ پیمانه

سیب‌زمینی: ۲ عدد پخته و خرد شده

سس مایونز رژیمی: ۴ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمش و گردو

درست مانند روش قبلی ابتدا سیب زمینی‌ را خوب بپزید و خرد کنید. سپس آن را به همراه کلم، هویج و نخودفرنگی را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

کشمش و گردو را به محتویات سالاد اضافه و خوب مخلوط کنید.

سس مایونز، نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. سالاد را برای حداقل نیم ساعت در یخچال بگذارید تا مزه‌ها به خوبی ترکیب و آماده سرو شوند.

طرز تهیه سالاد اندونزی با کالباس

سالاد اندونزی با کالباس یکی از نسخه‌های محبوب این سالاد است. این نوع سالاد به‌ویژه برای کسانی که طعم تند و لذیذ کالباس را دوست دارند، مناسب است. اضافه شدن کالباس به این ترکیب ارزش غذایی آن را هم بالاتر می‌برد و می‌تواند یک وعده کامل غذایی باشد.

مواد لازم برای تهیه سالاد اندونزی با کالباس

کلم سفید یا قرمز: ۲ پیمانه رنده شده

هویج: ۲ عدد رنده شده

سیب‌زمینی: ۲ عدد پخته و خرد شده

نخودفرنگی: ۱ پیمانه پخته شده

کالباس: ۲۰۰ گرم خرد شده

خیارشور: ۳ عدد خرد شده

سس مایونز: ۴ قاشق غذاخوری

آب‌لیمو: ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد اندونزی

طرز تهیه سالاد اندونزی با کالباس

ابتدا کلم، هویج و نخودفرنگی را رنده با خرد کنید و در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.

سیب زمینی آب‌پز شده را به قطعات کوچک برش دهید و همراه با کالباس و خیارشور به مواد اضافه کنید.

برای سس سالاد از تزکیب مایونز، آب‌لیمو، نمک و فلفل استفاده کنید و آن داخل طرف بریزید و خوب هم بزنید تا مزه‌ها با یکدیگر ترکیب شوند. سالاد را در یخچال بگذارید تا خنک شود و سپس سرو کنید.

طرز تهیه سالاد اندونزی ساده

اگر به دنبال یک دستور ساده و سریع برای تهیه سالاد اندونزی هستید، این روش کاملا مناسب است. این سالاد با حداقل مواد تهیه می‌شود و می‌تواند به عنوان یک غذای سبک و سالم سرو شود.

مواد لازم برای تهیه سالاد اندونزی ساده

کلم سفید یا قرمز: ۲ پیمانه رنده شده

هویج: ۲ عدد رنده شده

نخودفرنگی: ۱ پیمانه پخته شده

سیب‌زمینی: ۲ عدد پخته و خرد شده

تخم مرغ: ۲ عدد آب‌پز شده

سس مایونز کم‌چرب: ۴ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد اندونزی

طرز تهیه سالاد اندونزی ساده

برای این کلم، نخودفرنگی کنسروی یا نیمه آماده و هویج را خرد کنید و در یک طرف بریزید. در همین زمان اجازه دهید سیب‌زمینی و تخم‌مرغ آب‌پز و پخته شود.

سیب زمینی ها را برش دهید و همراه سس مایونز، نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سالاد را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا مزه‌ها ترکیب و آماده سرو شوند. اگر می‌خواهید سالادتان کاملا رژیمی باشد می‌توانید به جای مایونز از ماست یونانی استفاده کنید.

طرز تهیه سالاد اندونزی

چند ترفند برای خوشمزه‌تر کردن سالاد اندونزی

  • اضافه کردن ذرت به مواداولیه سالاد اندونزی می‌تواند گزینه جذابی باشد، چون طعم آن را بهتر می‌کند و ارزش غذایی سالاد را بالا می‌برد.
  • اگر می‌خواهید این سالاد را به‌عنوان یک وعده پروتئینی سرو کنید بهتر است به آن تخم مرغ آب‌پز، مرغ ریش ریش، تن ماهی یا ماهی اضافه کنید و از مزه عالی آن لذت ببرید.
  • سبزیجاتی مثل کرفس، شوید تازه، کمی کاهو و زیتون می‌تواند طعم این سالاد را متفاوت‌تر کند.
  • اگر دوست داشته باشید می‌توانید کالباس را قبل از اینکه به سالاد اضافه کنید کمی تفت دهید تا سرخ و ترد شود.

نتیجه‌گیری

سالاد اندونزی حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم کالری دارد و به خاطر ترکیبات سرشار از فیبر و پروتئین خود می‌تواند یک وعده عالی برای افرادی که در رژیم هستند باشند. این سالاد برای سرو در مهمانی‌ها هم گزینه مناسبی است و در کنار برنج بسیار لذیذ می‌شود.

مخاطب عزیز! این مطلب جنبه آموزشی و اطلاعات عمومی دارد. همچنین بر اساس علم روز دنیا نوشته شده است. با این حال اگر مشکل و یا بیماری جسمی دارید، برای اجرای آن فقط با پزشک متخصص مشورت کنید.

source

توسط salamatsun.ir