تغییرات مدیریتی عجولانه نخواهیم داشت/ راه‌اندازی ستاد ورزش‌های پر مدال در آینده نزدیک

به گزارش روزپلاس، احمد دنیا مالی وزیر ورزش و جوانان در خصوص عدم تغییر معاونت‌های وزارت ورزش و جوانان در دو ماه ابتدایی دولت جدید، گفت: قطعاً تغییر در سطح معاونت‌ها و مدیران وزارت ورزش و جوانان خواهیم داشت، اما تغییری را می‌خواهیم که با حساب و کتاب بوده و عجولانه نباشد. در عین حال شرایط احراز فردی را که می‌خواهیم، وجود داشته باشد.

وی افزود: احتمالاً برخی از دوستانی که فعلاً هستند، شرایط لازم را داشته باشند و شاید حفظ شوند که البته این امر توصیه آقای رئیس جمهور است، اما نفر جایگزین شده باید حتماً از شخص قبلی بهتر باشد.

دنیا مالی با تاکید بر اینکه در حوزه‌های مدیریت تجربه‌های زیادی دارد، تاکید کرد: با اینکه تاکنون تغییری در حوزه‌های مدیریتی نداشتیم اما کارمان در حوزه ورزش با قوت جلو می‌رود و به حرکت خود ادامه می‌دهد؛ در عین حال در آینده تغییرات را اعلام خواهیم کرد.

وزیر ورزش و جوانان در پاسخ به سوالی در خصوص برنامه‌های دولت برای سرمایه‌گذاری در رشته‌های مدال‌آور المپیکی، اظهار کرد: یکی از آسیب‌های جدی ما در حوزه مدال‌آوری اتکا داشتن به دو تا سه رشته ورزشی است. به صورتی که در سنوات گذشته و در المپیک‌های مختلف سه رشته خاص مدال‌آور کشتی، وزنه‌برداری و تکواندو را داریم که البته تکواندو در سه دهه گذشته به جمع مدال‌آوران ما اضافه شده است.

باید کاری اساسی در رشته‌های پر مدال انجام دهیم

دنیا مالی با تاکید بر لزوم کاهش آسیب پذیری کشور در وابستگی به چند رشته در کسب مدال، اذعان کرد: برای آنکه بتوانیم آسیب پذیری خود را در این حوزه کاهش داده و ظرفیت خود را افزایش دهیم، قطعاً باید به رشته‌های پر مدال توجه ویژه‌ای کنیم.

وزیر ورزش و جوانان در خصوص ورزش‌های پر مدال، عنوان کرد: بنده در حال راه‌اندازی ستاد ورزش‌های پر مدال هستم و توجه ویژه‌ای به رشته‌های دوومیدانی، تیر و کمان، تیراندازی و رشته‌هایی مانند شنا، خواهم داشت. در هر صورت باید کاری اساسی در این حوزه انجام دهیم که من آن را شروع کردم و قطعاً به آن اعتقاد دارم.

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به خاطرات تلخ المپیک ۲۰۰۸ پکن چین، یادآور شد: در المپیک ۲۰۰۸ پکن در چین، کاروان ورزشی کشورمان کلاً یک مدال طلا در تکواندو و یک مدال برنز در کشتی به دست آورد، لذا از همان موقع این بحث وجود داشت که باید برای این مسئله آسیب شناسی کنیم و باید به رشته‌های پر مدال توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به رشته پر مدال دو و میدانی ادامه داد: به عنوان مثال در رشته دوومیدانی بالای ۱۶۰ تا ۱۶۵ مدال دارد. بنابراین چه در موضوع پرش‌ها و یا چه در دوهای سرعتی و استقامتی و چه در پرتاب‌ها، در حال ایجاد شرایط ویژه‌ای در دوومیدانی هستیم. ضمن آنکه در حال حاضر رئیس فدراسیون دوومیدانی از قهرمانان المپیک است و از او حمایت‌های ویژه‌ای خواهیم داشت.

دنیا مالی با اشاره به بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویای ژاپن، خاطرنشان کرد: در کنار دوومیدانی از رشته‌های دیگر توقع داریم با یک برنامه‌ریزی منسجم، برای دو سال دیگر و در بازی‌های آسیایی ناگویای ژاپن که در پیش داریم، [آماده شوند.]

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به آخرین دوره بازی‌های آسیایی در ۲۰۲۲، متذکر شد: در آخرین دوره بازی‌های آسیایی در هانگژو چین، تنها ۱۳ مدال طلا دریافت کردیم، این در حالی است که در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۰ گوانژو ۲۰ مدال طلا گرفته بودیم، لذا باید این ظرفیت را افزایش دهیم تا هم رتبه خود را در رده‌بندی کلی مدال‌ها بالا ببریم و هم تعداد مدال‌های خود خصوصاً مدال‌های طلا را افزایش دهیم.

 

source

توسط salamatsun.ir