به گزارش خبرنگار اجتماعی حیات، به گفته محققان، به نظر میرسد به تعویق انداختن وعده صبحانه یا شام خطر ابتلاء به اختلال خلقی را در افراد افزایش میدهد.
این مطالعه همچنین نشان داد که محدود کردن وعدههای غذایی به یک مدت زمانی ۱۲ ساعته در هر روز به حفظ خلق و خوی یکنواخت کمک میکند.
تیم تحقیق به سرپرستی «می ژیانگ»، استادیار دانشگاه شانگهای جیو تونگ در چین، گفت: «یک دوره غذا خوردن کمتر از ۱۲ ساعت ممکن است با کاهش شدت اضطراب یا افسردگی مرتبط باشد.»
برای این مطالعه، محققان دادههای بیش از ۲۲۶۰۰ خدمه خطوط هوایی را که در یک نظرسنجی بهداشتی مداوم از کارکنان خطوط هوایی بزرگ چین شرکت داشتند، تجزیه و تحلیل کردند.
تیم تحقیق بررسی کرد که شرکت کنندگان چه زمانی صبحانه و شام خوردند و چه مدت بین وعدههای غذایی فاصله داشت.
آنها دریافتند افرادی که یک شیفت روز کار میکنند و شام خود را از ساعت ۸ بعد از ظهر به تأخیر انداخته اند، در مقایسه با زمانی که قبل از ساعت ۸ عصر غذا میخوردند، دو برابر خطر افسردگی و ۷۸ درصد بیشتر در معرض خطر اضطراب بودند.