آجیل سلامت قلب را بهبود می بخشد
تحقیقات نشان داده است که خوردن آجیل می تواند نشانگرهای سلامت قلب را بهبود بخشد و داشتن قلب سالم با داشتن مغزی سالم و کاهش خطر ابتلا به اختلالات عصبی مرتبط است.
یک مطالعه نشان داد که مصرف منظم آجیل می تواند با کاهش خطر زوال شناختی در افراد مسن مرتبط باشد.
چندین ماده مغذی موجود در آجیل، مانند چربی های سالم، آنتی اکسیدان ها و ویتامین E، ممکن است اثرات مفید آنها را بر سلامت مغز توضیح دهند.
ویتامین E از سلولها در برابر آسیب رادیکالهای آزاد محافظت میکند تا به کاهش زوال ذهنی کمک کند.
در حالی که همه آجیل ها برای مغز شما مفید هستند، گردو ممکن است مزیت بیشتری داشته باشد زیرا اسیدهای چرب امگا 3 ضد التهابی نیز تولید می کند.
وجود مواد مغذی که بدن نمیسازد
یکی دیگر از دلایلی که چرا باید مقداری آجیل سالم را در رژیم غذایی خود بگنجانیم، این است که بدن ما بسیاری از این اسیدهای چرب را تولید نمیکند و تنها راه دریافت آن از طریق غذا است. جایگزینی آجیل در رژیم غذایی خود به این معنی است که احتمالا مواد ناسالم مانند اسیدهای چرب اشباع شده را کمتر میخورید. این مواد مغذی برای تقویت حافظه در سنین بالا و جوانی بسیار مهم هستند.
خلاصه
آجیل حاوی مجموعه ای از مواد مغذی تقویت کننده مغز از جمله ویتامین E، چربی های سالم و ترکیبات گیاهی است.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است
source