پایا ایتالیایی یا Ragù di carne یکی از خوش عطرترین غذاهای اصیل ایتالیا است که با گوشت چرخکرده ، سبزیجات تازه و رب گوجه فرنگی تهیه می شود. این خوراک غنی و مقوی، ترکیبی از طعم های دلنشین ایتالیایی است که با پاستای تازه سرو می شود و گزینه ای عالی برای وعده های خانوادگی و دورهمی های دوستانه به شمار می رود.

به گزارش خط سلامت Ragù di carne یک غذای سنتی ایتالیایی است که شامل گوشت چرخکرده، سبزیجات معطر و سس گوجه فرنگی غلیظ است. پخت طولانی و آهسته این خوراک باعث می شود طعم ها کاملاً با هم ترکیب شوند و سس غنی و خوش طعم ایجاد شود. این دستور مرحله به مرحله تمام نکات لازم برای تهیه پایا ایتالیایی خوش عطر و اصیل را به شما نشان می دهد.

مواد لازم برای پایا ایتالیایی (Ragù di carne)

گوشت چرخکرده: ۱ کیلو

پیاز: ۱ عدد، خرد شده

هویج: ۱ عدد، خرد شده

سیر: ۳ حبه، خرد شده

گوجه فرنگی: ۲ عدد، رنده شده

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

آویشن: ۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

آب یا عصاره گوشت: ۲ پیمانه

پاستا: ۳۰۰ گرم

طرز تهیه پایا ایتالیایی مرحله به مرحله

۱. آماده سازی گوشت

در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را داغ کرده و گوشت چرخ کرده را اضافه کنید. گوشت را تفت دهید تا رنگ آن قهوه ای شود و عطر آن آزاد شود.

۲. تفت دادن سبزیجات

پیاز، هویج و سیر خرد شده را به گوشت اضافه کرده و تفت دهید تا نرم و معطر شوند.

۳. اضافه کردن گوجه فرنگی و رب

گوجه فرنگی رنده شده و رب گوجه فرنگی را به مخلوط گوشت و سبزیجات اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید تا رنگ و طعم به خوبی جذب شود.

۴. ادویه گذاری و پخت آهسته

آویشن، نمک و فلفل را اضافه کنید و سپس آب یا عصاره گوشت را بریزید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید حدود ۱ ساعت بپزد تا طعم ها کاملاً با هم ترکیب شوند و سس غلیظ و خوش طعم شود.

۵. آماده کردن پاستا

در این مدت، پاستا را جداگانه بپزید و پس از آماده شدن، آن را با سس گوشت مخلوط کنید.

۶. سرو پایا ایتالیایی

این خوراک خوش عطر را با پنیر پارمزان رنده شده سرو کنید تا طعم و عطر آن کامل شود.

نکات مهم برای Ragù di carne خوش عطر و خوش طعم

برای طعم بهتر، می توانید از ترکیب گوشت گوسفند و گاو استفاده کنید.

پخت آهسته و طولانی باعث غنی شدن طعم و قوام مناسب سس می شود.

اضافه کردن سبزیجات تازه مانند ریحان یا جعفری در انتهای پخت، عطر و طعم ویژه ای ایجاد می کند.

سرو با پاستای تازه یا خشک، طعم واقعی ایتالیایی را به شما می دهد.


برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.

source

توسط salamatsun.ir