مینو عباسی در گفتوگو با پانا عنوان کرد:« در کنار رعایت اصول بهداشتی، استفاده از خوراکیهای خاص میتواند بهصورت طبیعی و مؤثر، سلامت دهان و دندان را تضمین کند.»
وی ادامه داد : «مصرف سیب با بافت ترد و فیبری خود، مانند یک مسواک طبیعی عمل کرده و پلاکهای دندانی را پاک میکند.زیرا اسید مالیک موجود در سیب نیز به سفیدشدن طبیعی دندانها کمک شایانی میکند.»
عباسی با اشاره به فواید محصولات لبنی اظهار کرد: « پنیر سرشار از کلسیم و چربیهای مفید است که مینای دندان را تقویت کرده و با متعادلکردن سطح pH دهان، محیطی نامناسب برای رشد باکتریهای مضر ایجاد میکند.»
وی ادامه داد: «همچنین کشک نیز با داشتن پروبیوتیکهای مفید، باکتریهای مخرب دهان را کاهش داده و به سلامت لثهها کمک میکند.»
این دندانپزشک با بیان خاصیت ضدعفونیکنندگی چای سبز تأکید کرد: « آنتیاکسیدانهای قوی موجود در چای سبز، بهعنوان یک ضدعفونیکننده طبیعی برای دهان عمل کرده و از ایجاد پلاک و بیماریهای لثه پیشگیری میکنند.»
وی خاطرنشان کرد: « دانه کنجد نیز با آزادکردن موادمعدنی مفید و پاککردن پلاکها، همچون یک ساینده ملایم و مفید، به سلامت دندانها کمک میکند.»
عباسی در پایان توصیه کرد: « با گنجاندن این خوراکیهای مفید در رژیم غذایی روزانه، میتوان گامی مؤثر در جهت حفظ سلامت بهداشت دهان و دندان برداشت.»
source