کباب کوبیده مرغ یکی از غذاهای خوشطعم و سادهای است که با ترکیب سینه مرغ، ران بدون استخوان، پیاز رنده شده و ادویههای لازم تهیه میشود. برای آمادهسازی این کباب، گوشت مرغ همراه با پیاز، زعفران دمکرده و مقدار دلخواه فلفل قرمز تند چرخ و ورز داده میشود تا بافتی یکدست و چسبنده ایجاد شود. سپس مواد روی سیخ مخصوص کوبیده شکل داده شده و روی حرارت ملایم زغال یا تابه گریل پخته میشود تا بافتی نرم و طعمدار به دست آید. استفاده از ران مرغ بدون استخوان باعث چربتر و لطیفتر شدن کباب میشود و زعفران نیز عطر و رنگی دلپذیر به آن میدهد. این کباب کوبیده مرغ انتخابی سالمتر و سبکتر نسبت به گوشت قرمز است و همراه با برنج، نان، گوجه کبابی یا سبزیجات سرو میشود.
source