صاحب‌خبر –

روزنامه هفت صبح نوشت: مطالعات نشان می‌دهد که ماهی سالمون بیش از ۱۸ برابر بیشتر از ماهی تن حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ است و آن را به منبعی ایده‌آل برای تقویت سلامت قلب، مغز و چشم تبدیل می‌کند.‌

در حالی که ماهی تن یک گزینه غنی از پروتئین و کم‌کالری است‌ اما میزان جیوه آن ممکن است نگران‌کننده باشد. گزارشی از Verywell Health مقایسه‌ای جامع از ماهی سالمون و تن را از نظر ارزش غذایی، فواید امگا ۳‌ و خطرات جیوه ارائه می‌دهد تا به شما در انتخاب ماهی مناسب برای رژیم غذایی‌تان کمک کند.‌

میزان نیاز انسان به امگا ۳

بزرگسالان روزانه به ۱٫۱ تا ۱٫۶ گرم اسید چرب امگا ۳ نیاز دارند. اسیدهای چرب امگا ۳ اسیدهای چربی هستند که بدن نمی‌تواند به تنهایی تولید کند، بنابراین باید از رژیم غذایی دریافت شوند. ماهی سالمون در هر وعده حدود ۱٫۸۳ گرم امگا ۳ دارد، در حالی که ماهی تن تنها ۰٫۱ گرم امگا ۳ دارد. اسیدهای چرب امگا ۳ برای سلامت انسان ضروری هستند و در صورت مصرف به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل، به عملکرد مغز، سلامت قلب و سایر فواید آن کمک می‌کنند.

زنان بالغ روزانه به حدود ۱٫۱ گرم و مردان به ۱٫۶ گرم امگا ۳ نیاز دارند. ‌اسیدهای چرب امگا ۳ از سلامت قلب و مغز و چشم پشتیبانی می‌کنند. ‌اسیدهای امگا ۳ علاوه بر کمک به بسیاری از عملکردهای دیگر بدن، نقش حیاتی در حمایت از سلامت مغز و قلب دارند.

از آن‌جایی که بدن آن‌ها را به طور طبیعی تولید نمی‌کند، ضروری است که آن‌ها را در رژیم غذایی بگنجانید. برجسته‌ترین فواید سلامتی آن‌ها در صورت مصرف منظم عبارتند از کاهش عوامل خطر بیماری‌های قلبی عروقی، کمک به رشد مغز و سیستم بینایی جنین (زنان باردار باید در مورد دوز ایمن با پزشک مشورت کنند) و همچنین به جلوگیری از انواع خاصی از سرطان مانند سرطان سینه، روده بزرگ و پروستات کمک می‌کند.

روزنامه هفت صبح نوشت: مطالعات نشان می‌دهد که ماهی سالمون بیش از ۱۸ برابر بیشتر از ماهی تن حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ است و آن را به منبعی ایده‌آل برای تقویت سلامت قلب، مغز و چشم تبدیل می‌کند.‌

در حالی که ماهی تن یک گزینه غنی از پروتئین و کم‌کالری است‌ اما میزان جیوه آن ممکن است نگران‌کننده باشد. گزارشی از Verywell Health مقایسه‌ای جامع از ماهی سالمون و تن را از نظر ارزش غذایی، فواید امگا ۳‌ و خطرات جیوه ارائه می‌دهد تا به شما در انتخاب ماهی مناسب برای رژیم غذایی‌تان کمک کند.‌

میزان نیاز انسان به امگا ۳

بزرگسالان روزانه به ۱٫۱ تا ۱٫۶ گرم اسید چرب امگا ۳ نیاز دارند. اسیدهای چرب امگا ۳ اسیدهای چربی هستند که بدن نمی‌تواند به تنهایی تولید کند، بنابراین باید از رژیم غذایی دریافت شوند. ماهی سالمون در هر وعده حدود ۱٫۸۳ گرم امگا ۳ دارد، در حالی که ماهی تن تنها ۰٫۱ گرم امگا ۳ دارد. اسیدهای چرب امگا ۳ برای سلامت انسان ضروری هستند و در صورت مصرف به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل، به عملکرد مغز، سلامت قلب و سایر فواید آن کمک می‌کنند.

زنان بالغ روزانه به حدود ۱٫۱ گرم و مردان به ۱٫۶ گرم امگا ۳ نیاز دارند. ‌اسیدهای چرب امگا ۳ از سلامت قلب و مغز و چشم پشتیبانی می‌کنند. ‌اسیدهای امگا ۳ علاوه بر کمک به بسیاری از عملکردهای دیگر بدن، نقش حیاتی در حمایت از سلامت مغز و قلب دارند.

از آن‌جایی که بدن آن‌ها را به طور طبیعی تولید نمی‌کند، ضروری است که آن‌ها را در رژیم غذایی بگنجانید. برجسته‌ترین فواید سلامتی آن‌ها در صورت مصرف منظم عبارتند از کاهش عوامل خطر بیماری‌های قلبی عروقی، کمک به رشد مغز و سیستم بینایی جنین (زنان باردار باید در مورد دوز ایمن با پزشک مشورت کنند) و همچنین به جلوگیری از انواع خاصی از سرطان مانند سرطان سینه، روده بزرگ و پروستات کمک می‌کند.

∎​

source

توسط salamatsun.ir