به گزارش روزپلاس، صبح امروز، از حوالی حاجمرادی تا سبزقبا، پیکر سردار شهید غلامعلی رشید بر دوش مردمی حرکت کرد که سالها او را نهفقط بهعنوان یک فرمانده نظامی، بلکه بهعنوان تکیهگاه روزهای سخت میشناختند. شهری که در روزهای جنگ، سنگر بود و در روزهای صلح، نماد صلابت.
از نخستین ساعات صبح، خیابانهای مرکزی دزفول رنگ اندوه به خود گرفت؛ میدان حاج مرادی دزفول شاهد سیل جمعیتی است که با شور حسینی(ع)، پرچمهای سرخ «لبیک یاحسین(ع)» در دست و دستنوشتههایی با شعارهای ضدصهیونیستی و ضدآمریکایی، در صحنه حاضر شدهاند.
شعارهایی «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر آمریکا» که ترجمان بغضی فروخورده از جنایاتی بود که در هفتههای گذشته، بهویژه در جریان جنگ 12 روزه جبهه مقاومت با رژیم صهیونیستی، بر قلب امت اسلام وارد شده بود.
همچنین مردم، با پرچمهای یا حسین(ع)، و تصویر سردار در دست گرفته بودند. حضور نوجوانان با لباس رزم بسیجی، زنان، کودکان, مردان، پیر و جوان همه در این حماسه چشمگیر و کمنظیر بود، حضوری که جلوهای باشکوه از وداعی عاشقانه را رقم زد.
تابوت سردار رشید، در میان فریادهای “سلام بر شهید” و “مرگ بر اسرائیل”، تا سبزقبا بدرقه شد؛ جاییکه قرار است به مأمنی آرام برای جسم خستهاش بدل شود، اما نام و راهش، تا همیشه در ذهن و قلب این مردم زنده خواهد ماند.
مراسم با اقامه نماز میت توسط حجتالاسلام آیتالله جزایری برگزار شد و جمعی از مسئولان لشکری، خانوادههای معظم شهدا و مردم شهیدپرور دزفول، در وداعی باشکوه، شرکت داشتند.
اما مراسم امروز تنها به حضور مردم عادی محدود نبود، چهرههای برجسته کشوری و لشکری، مسئولان، علما و خانوادههای شهدای سالهای پیش همگی آمدهاند تا در این بدرقه تاریخی سهمی داشته باشند. حضور اقشار مختلف از روحانیون، دانشجویان، کارگران، کارمندان و خانوادهها، نماد یک انسجام ملی بینظیر بود که برخاسته از «عشق به شهدا» و «نفرت از ظلم» است.
و امروز، در آغوش خاک، جسم سردار دلها آرام گرفت؛ اما پژواک نامش، در کوچههای شهر، هنوز شنیده میشود…
سردار سپهبد غلام علی رشید به همراه فرزند شهیدش حجتالاسلام دکتر امینعباس رشید در آغازین ساعات جنگ تحمیلی توسط جنگندههای رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند.
مراسم تشییع سردار محمدرضا نصیر باغبان، سپهبد شهید غلامعلی رشید، فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا (ص) و فرزند شهیدش حجت الاسلام امینعباس رشید از ساعت 8 صبح امروز در شهرستان دزفول آغاز شده است.
جمعی از مسئولان، خانواده شهدا و ایثارگران و اقشار مختلف مردم در این مراسم حضور دارند و شهدا را تا آرامگاه ابدیشان واقع در آستان مقدس سبزقبا (ع) این شهرستان بدرقه خواهند کرد.
اقامه نماز بر پیکر شهید رشید و فرزندش توسط آیتالله موسوی جزایری
بامداد روز جمعه 23 خردادماه، در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.
جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی، عملیات وعده صادق سه را شامگاه جمعه با شلیک دهها فروند موشک به سمت سرزمینهای اشغالی آغاز کرد.
سردار سرلشکر غلامعلی رشید در سال 1332 در شهرستان دزفول چشم به جهان گشود. او در دوران نوجوانی، فعالیتهای سیاسیاش را علیه رژیم پهلوی آغاز کرد و بهواسطه عضویت در گروه مبارز منصورون، در سال 1350 توسط ساواک در دزفول دستگیر و به اهواز منتقل شد. در طول یک سال بازداشت با محسن رضایی و علی شمخانی که بعدها از فرماندهان بلندپایه سپاه پاسداران شدند، آشنا شد.
وی در سال 1355 بار دیگر در شهر اصفهان بازداشت و اینبار به تهران منتقل شد و به مدت یکسال دیگر در زندان بهسر برد. پس از آزادی، فعالیتهای خود را در گروه مسلح منصورون که از اتحاد نیروهای مبارز مذهبی در شهرهای دزفول، اهواز و خرمشهر شکل گرفته بود، ادامه داد.
سردار رشید در طول خدمت نظامی خود مسئولیتهای برجستهای را برعهده داشت که از آن جمله میتوان به معاونت عملیات ستاد مشترک سپاه از سال 1365 تا 1368 و معاونت اطلاعات و عملیات ستاد کل نیروهای مسلح از سال 1368 تا 1378 اشاره کرد.
وی در سال 1378 با دریافت درجه سرلشکری بهعنوان جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح منصوب شد و به مدت 17 سال در این سمت خدمت کرد.
سردار رشید در سال 1395 با حکم رهبر معظم انقلاب به فرماندهی قرارگاه مرکزی خاتمالانبیاء منصوب شد و تا لحظه شهادت در همین مسئولیت باقی ماند. همزمان، مسئولیت معاونت امور دفاعی در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی را نیز برعهده داشت.
سحرگاهِ 23 خرداد 1404، سردار رشید فرمانده قرارگاه مرکزی خاتمالانبیاء در حمله ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی به خاک میهن به فیض عظیم شهادت نائل آمد.
source