صاحب‌خبر –

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ مندی نوعی چلو گوشت خوشمزه و مشهور یمنی است که با روش خاصی طبخ می‌شود و بسیار لذیذ است.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه خوراک رومانف، یک غذای روسی لذیذ و خوشمزه با مرغ

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه انواع شربت نذری مخصوص ماه محرم

چلوگوشت یکی از غذاهای خوشمزه و بسیار مشهور ایرانی است که طرفداران زیادی دارد و به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. چلو گوشت را معمولا همراه با زرشک پلو سرو می‌کنند و غذایی لذیذ و مقوی است. راز خوشمزه‌شدن چلو گوشت به روش پخت گوشت آن بستگی دارد و اگر گوشت آب زیادی نداشته باشد و بوی زحم ندهد و کاملا له باشد، می‌توان گفت یک چلوگوشت خوشمزه است. چلوگوشت را معمولا با گوشت گوسفند تهیه می‌کنند، زیرا خوشمزه‌تر از گوشت گوساله است.

مندی نوعی چلو گوشت بسیار خوشمزه و مشهور عربی است که اصالت آن به کشور یمن برمی‌گردد. در پخت مندی گوشت با روشی خاص طبخ می‌شود و لای برنج قرار می‌گیرد و عطر و طعم فوق‌العاده‌ای دارد. اگر دوست دارید این چلو گوشت خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه مندی همراه ما باشید.

مواد لازم برای پخت مندی
برنج: ۴ پیمانه
گوشت گوسفندی (ماهیچه یا سردست): ۵۰۰ گرم
پیاز قرمز: ۲ عدد
سیر: ۱ بوته
چوب دارچین: ۱ تکه
هل: ۵ عدد
روغن جامد یا کرمانشاهی: ۱ قاشق غذاخوری
بادام هندی: ۱۰۰ گرم
کشمش پلویی: ۵۰ گرم
نمک، زردچوبه و فلفل قرمز: به میزان لازم
بادیان ستاره‌ای: ۱ عدد
میخک: ۵ عدد
زعفران دم کرده: به میزان لازم

طرز تهیه مندی

برای درست کردن این پلو مخلوط خوشمزه ابتدا گوشت گوسفند را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید با حرارت کم حدود ۱۰ دقیقه تفت بخورد.

حالا مقداری فلفل قرمز، زردچوبه، میخک، بادیان، هل و چوب دارچین را به گوشت اضافه کنید، سپس پیاز خرد شده و حبه‌های سیر پوست گرفته را داخل قابلمه بیندازید و روغن جامد را اضافه کنید.

گوشت را با روغن و ادویه‌ها چند دقیقه تفت بدهید، سپس ۲ لیوان آب جوش اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید تا گوشت با حرارت کم به مدت ۲ ساعت بپزد.

کشمش و بادام هندی را یکی دو دقیقه با کمی روغن تفت بدهید و کنار بگذارید. وقتی گوشت پخت، آن را آبکش کنید و چوب دارچین و هل و… را از گوشت جدا کنید.

برنج را که از قبل به مدت ۳ ساعت خیس کرده بودید، با آب گوشت مخلوط کنید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا برنج بجوشد و آب گوشت کشیده شود.

حالا برنج را داخل یک ظرف دیگر خالی کنید. کف قابلمه روغن بریزید و ته دیگ موردنظرتان را قرار بدهید. نیمی از برنج را داخل قابلمه بریزید، سپس گوشت پخته و کشمش و بادام هندی تفت داده را روی گوشت بریزید و بقیه برنج را روی مواد بریزید.

در آخر مقداری روغن و زعفران روی سطح برنج پخش کنید و قابلمه را روی حرارت بگذارید و برنج را دم کنید. ۴۵ دقیقه بعد پلو مندی خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان.

آموزش آشپزی / طرز تهیه مندی؛ چلو گوشت مشهور یمنی

منبع: فرارو

انتهای پیام/

∎​

source

توسط salamatsun.ir