اسنک کالباس یک گزینه عالی برای افرادی است که می‌خواهند در زمان کم یک میان‌وعده خوشمزه و سیرکننده تهیه کنند.

به گزارش خط سلامت در ادامه یک دستور پخت ساده و خوشمزه برای تهیه اسنک کالباس را می‌توانید مشاهده کنید:

مواد لازم

نان تست: ۱۰ برش (پوست آن‌ها را در صورت تمایل جدا کنید)

کالباس: ۲۰۰ گرم (به صورت برش‌های نازک)

پنیر: ۱۰۰ گرم (چدار یا پیتزا، به دلخواه)

تخم‌مرغ: ۱ عدد

آرد: نصف پیمانه

پودر سوخاری: نصف پیمانه

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

روغن: برای سرخ کردن

سس دلخواه: مانند مایونز، کچاپ یا خردل برای تزئین

مراحل تهیه

آماده‌سازی نان:

نان تست‌ها را در صورت تمایل بدون پوست کرده و به مثلث‌های کوچک برش دهید.

چیدن مواد:

بر روی هر تکه نان یک برش کالباس قرار داده و روی آن مقداری پنیر بریزید.

آماده‌سازی پوشش:

تخم‌مرغ را در یک کاسه زده و با کمی نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس هر اسنک را به ترتیب در آرد، تخم‌مرغ زده شده و پودر سوخاری بغلتانید.

سرخ کردن:

در یک ماهیتابه، روغن را داغ کنید و اسنک‌ها را تا زمانی که طلایی و برشته شوند، سرخ کنید.

پس از سرخ شدن، آن‌ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی جذب شود.

سرو کردن:

اسنک‌های داغ را همراه با سس‌های دلخواه سرو کنید.

نکات تکمیلی

پخت در فر: اگر ترجیح می‌دهید از سرخ کردن اجتناب کنید، اسنک‌ها را می‌توانید در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید تا کمی برشته شوند.

تنوع در مواد: می‌توانید به دلخواه روی پنیر ادویه‌هایی مانند پاپریکا یا اورگانو بپاشید تا طعم بیشتری به اسنک بدهید.

این دستور پخت سریع و ساده، گزینه‌ای مناسب برای تهیه یک میان‌وعده لذیذ در کنار چای یا قهوه است. امیدوارم از تهیه و خوردن آن لذت ببرید!


برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.

source

توسط salamatsun.ir