به گزارش پایگاه خبری بورس پرس،
هادی خانی با اشاره به عدم تکمیل شاکله اقدامات نظارتی در حوزه رمزارزها، اعلام کرد: تشکیل پرونده‌های کثیرالشاکی در حوزه رمزارز، نشان دهنده تهدیدات این عرصه است. ضمن آنکه رمزارزها به دلیل ماهیت غیرمتمرکز و ناشناس، ابزاری جذاب برای فرار مالیاتی به‌عنوان جرم منشأ پولشویی محسوب می‌شوند.


تدوین قواعد شناسایی عملیات مشکوک حوزه رمزارزها از اقدامات مؤثر برای پیشگیری و مقابله با پولشویی در این حوزه است. با توجه به گسترش خرید و فروش و معاملات رمزارز و فعالیت صرافی‌ها، قواعد و معیارهای شناسایی معاملات و عملیات مشکوک به پولشویی ارزهای دیجیتال در جهت اجرای قوانین داخلی و منطبق با استانداردهای بین‌المللی مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم توسط مرکز اطلاعات مالی تدوین شد.


در گزارش معاملات و عملیات مشکوک واصله، ۳۵۰ شخص حقیقی با گردش بیش از ۱۵۰ هزار میلیارد تومان شناسایی شدند که فاقد پرونده مالیاتی بودند و جهت برخورد قانونی به سازمان امور مالیاتی معرفی می‌شوند.


همچنین عملکرد مالی ۶۰ صرافی رمزارز با ۱.۲ هزار هزار میلیارد تومان گردش مالی و عملکرد صاحبان امتیاز سکوهای خرید و فروش طلا تحلیل شد که به شناسایی و پیشگیری از جرایم مالی در حوزه‌های نوپدید کمک کرد. بهمن سال گذشته، حساب‌ اشخاص مظنون به پولشویی در این حوزه مسدود و گزارش به‌منظور پیگرد قانونی به نهادهای ذی‌صلاح ارسال شد. در ملاحظات داخلی و بحث رمزارزها به قوانین فرامرزی باید توجه شود تا از مزایای آن بهره‌برداری کرد.

انتهای پیام

 

source

توسط salamatsun.ir