بهمن نریمانی مدیر آموزش و پرورش ناحیه ۳ در توضیح این خبر گفت: کارگاههای آموزشی با هدف توانمندسازی همکاران فرهنگی و والدین و دانش آموزان با محوریت آموزش «هر پایه یک مهارت» توسط گروه کیفیت‌بخشی فعالیت‌های پرورشی استان کرمانشاه برگزار گردید و از طرفی در سال تحصیلی ۱۴۰۳_۱۴۰۴ استان کرمانشاه به عنوان قطب ۲ کشوری تعیین شد.

وی عنوان کرد؛ بر مبنای برنامه‌های دبیرخانه کشوری کیفیت‌بخشی فعالیت‌های پرورشی مستقر در استان زنجان ، طرح آموزش «هر پایه یک مهارت» در هر سه مقطع مدارس برگزار گردید که از پایه اول تا دوازدهم مهارت‌هایی همچون خودآگاهی، همدلی، تاب‌آوری و تحمل سختی، تفکرنقاد، کنترل خشم، همکاری و مشارکت، سازگاری، ارتباط موثر، تصمیم‌گیری، حل مساله، قاطعیت و جرأت‌مندی و…‌به دانش آموزان آموزش داده شد تا در پایان دوره مخاطبان بتوانند با اتکا به آموخته‌های مهارتی خود، در تقابل با آسیب‌ها و چالش‌های پیش‌رو آمادگی لازم را کسب کنند.

بهمن نریمانی تصریح کرد: در اجرای این ۱۲ مهارت به این نحو که هر هفته یک مهارت و به صورت زنده ازطریق کانال‌ شاد کیفیت بخشی استان کرمانشاه برای تمامی مخاطبان استان پخش شد و هر مهارت را یک مدرس استانی عهده دار شد.

وی خاطرنشان کرد؛ در راستای اجرای این طرح مدرسان ناحیه ۳ حضور فعال و موثری داشتند بطوریکه از ۱۲ مدرس استانی، ۷ مدرس مذکور از ناحیه ۳ بودند.

از جمله مهارت هایی که مدرسان این ناحیه بر عهده داشتند:

– دکتر فرزاد سهیلی مهارت (ارتباط موثر)

– دکتر محمد هادی مهر آذین (مهارت مدیریت خشم)

– دکتر یوسف اعظمی (مهارت حل مساله)

– دکتر عرفان جعفری (مهارت همدلی)

– سرکار خانم شیرین امامی‌ آل‌آقا (مهارت تفکر نقاد)

– آقای علی چهری (مهارت خودآگاهی)

– آقای هادی چهری (مهارت تاب‌آوری و تحمل سختی)

بهمن نریمانی در پایان با تقدیر از عوامل برگزاری این سلسله آموزش‌ها، ابراز امیدواری کرد و گفت: در تداوم این برنامه ها امید است بتوانیم مهارت‌های فردی و گروهی را به همکاران جهت آموزش به دانش‌آموزان انتقال دهیم و آموزش‌هایی از این دست مداومت داشته باشد و مقطعی نباشد و با ادامه دادن چنین آموزش‌هایی شاهد شرایط مطلوب‌تر در کاهش آسیب‌های اجتماعی مبتنی بر اجرای فعالیت‌های تربیتی تاثیر‌گذار باشیم.

source

توسط salamatsun.ir