به گزارش خبرنگار مهر به نقل از کیوتو نیوز، آساهی شیمبون گزارش داد که منبع شیوع بیماری، غذایی است که بین ۸ و ۱۲ آوریل در هتل تهیه و سرو شده است.

بر اساس این گزارش، بین ۸ تا ۱۱ آوریل، ۶۲۷ مهمان در هتل اقامت داشته یا در ضیافت شرکت کرده‌اند و تا ۱۹ آوریل، ۱۴۰ نفر از آنها علائمی مانند اسهال را گزارش کرده‌اند.

آزمایشات، نورویروس را در پنج کارمند آشپزخانه هتل و همچنین در چندین مهمان مبتلا شناسایی کرد.

این حادثه اولین شیوع مسمومیت غذایی در هوکایدو است که بیش از ۱۰۰ نفر را در سال ۲۰۱۹ تحت تأثیر قرار داده است.

source

توسط salamatsun.ir