به گزارش خبرنگار مهر به نقل از کیوتو نیوز، آساهی شیمبون گزارش داد که منبع شیوع بیماری، غذایی است که بین ۸ و ۱۲ آوریل در هتل تهیه و سرو شده است.
بر اساس این گزارش، بین ۸ تا ۱۱ آوریل، ۶۲۷ مهمان در هتل اقامت داشته یا در ضیافت شرکت کردهاند و تا ۱۹ آوریل، ۱۴۰ نفر از آنها علائمی مانند اسهال را گزارش کردهاند.
آزمایشات، نورویروس را در پنج کارمند آشپزخانه هتل و همچنین در چندین مهمان مبتلا شناسایی کرد.
این حادثه اولین شیوع مسمومیت غذایی در هوکایدو است که بیش از ۱۰۰ نفر را در سال ۲۰۱۹ تحت تأثیر قرار داده است.