به گزارش رکنا، این سوپ میتونه یه پیش غذای جذاب یا یه شام سبک باشه و اهل خونه رو دور هم جمع کنه؛ پس تا آخر ویدیو همراه ما باشید تا راز و رمز سوپ مرغ و زرشک رو بهتون بگیم.
مواد لازم
پیاز و هویج و سیب زمینی از هر کدوم یه دونه
سیر دو حبه
گوجه فرنگی
رب یه قاشق
ادویه ها: نمک و فلفل و زردچوبه و تخم گشنیز
نصف سینه مرغ
جو دوسر پرک ۵ق غ
جعفری و زرشک نصف لیوان
آب لیموترش
آب اندازه ای که تقریبا روی مرغ رو بگیره
طرز تهیه
همه سبزیحات رو درشت خورد می کنیم و با ادویه ها تو روغن یکی، دو دقیقه تفت میدیم. عطرشون که آزاد شد رب رو اضافه می کنیم و تفت میدیم. رنگش که باز شد مرغ رو همراه آب لیموترش اضافه می کنیم و آب می ریزیم؛ تا جایی که روی مرغ رو بگیره. در ظرف رو میذاریم تا با شعله متوسط یک ساعت بپزه.
مواد که کامل پخت از آب خارج می کنیم. مرغ رو ریش ریش می کنیم. سبزیجاتم تو غذاساز می ریزیم و پوره می کنیم.
پوره رو به آب سوپ اضافه می کنیم به همراه جو دوسر پرک. جعفری و زرشک و مرغ ریش شده رو می ذاریم یکربع بجوشه تا به غلظت دلخواهمون برسه.
به همین راحتی و تو مدت زمان کم یه سوپ فوق العاده خوشمزه و جاافتاده دارید.
با این روش درست کنید و از خوردنش تو روزای پاییز لذت ببرید.
source