ساشه مخمر پروبیوتیک فعال دکتر ییست در بهبود و پیشگیری انواع اسهال، تعادل دستگاه گوارش و تقویت سیستم ایمنی نقش دارد. این مکمل همچنین با تنظیم فلور نرمال روده به بهبود علائم بیماری سندرم روده تحریک پذیر IBS مانند نفخ، اسهال و دردهای شکمی کمک می‌کند. هر ساشه از این فرآورده دارای 5 میلیارد مخمر پروبیوتیک ساکارومیسس بولاردی و مالتودکسترین است و محتویات فرآورده حاوی 20 عدد ساشه 2 گرمی می‌باشد.

مخمر پروبیوتیک ساکارومایسس بولاردی با تولید ویتامین‌های گروه ب، املاح کم‌یاب مانند سلنيوم و کروم، آنتی اکسیدان، نوکلئیک اسید و اسیدهای آمینه ضروری با قابلیت جذب بالا، دارای اثرات مفید زیادی است. این مکمل موجب افزایش تولید اسیدهای چرب کوتاه زنجير (SCFA) شده که اثرات بسیار مفیدی در بهبود گوارش و تقویت سیستم ایمنی دارند. مخمر پروبیوتیک دکتر ییست، به کاهش التهاب مخاطی (موکوزیت)، تقویت روده و آنزیم‌های گوارشی، تولید انرژی و پروتئین و بهبود متابولیسم بدن، کاهش جذب کلسترول و چربی‌های مضر و کاهش پیشرفت سلول‌های سرطانی در دستگاه گوارش کمک می‌کند.

مخمر پروبیوتیک دکتر ییست

r.Yeast Acti Probiotic

موارد مصرف مخمر پروبیوتیک دکتر ییست:

  • پیشگیری و درمان اسهال
  • تعادل دستگاه گوارش
  • تقویت سیستم ایمنی

نحوه مصرف مخمر پروبیوتیک دکتر ییست:

هشدار مصرف:

در دوران بارداری، شیردهی و بیماران با ضعف سیستم ایمنی با مشورت پزشک یا داروساز می تواند مصرف شود.

در کودکان زیر 2 سال با توصیه پزشک یا داروساز مصرف شود.

در بیماران مبتلا به ضعف سیستم ایمنی (پیوند اعضاء تومورهای بدخیم، بیماران تحت شیمی درمانی و پرتودرمانی، مبتلایان به ایدز و مصرف طولانی مدت داروهای تضعیف کننده سیستم ایمنی و افرادی که دارای کاتتر ورید مرکزی هستند باید تحت نظر پزشک مصرف شود.

مصرف همزمان این فرآورده با هیچ دارویی تداخل ندارد، حتی همزمان با مصرف آنتی بیوتیک ها برای افزایش اثر ضد میکروبی و جلوگیری از عوارض ناشی از آنها توصیه می شود.

در صورتی که به هر یک از ترکیبات موجود در فرآورده حساسیت دارید یا دچار عارضه گوارشی خاصی می شوید میزان مصرف را کاهش دهید و یا از مصرف بپرهیزید.

مصرف همزمان با داروهای ضد قارچ خوراکی ممکن است منجر به کاهش تاثیر دارو شود. همچنین مصرف همزمان با داروهای مهار کننده مونوآمینواکسیداز گروهی از داروهای ضد افسردگی ممکن است منجر به افزایش فشار خون شود.

شرایط نگهداری:

در دمای کمتر از 25 درجه سانتیگراد، دور از رطوبت نگهداری شود.

نور مستقیم و دور از دسترس کودکان نگهداری شود.

ترکیبات:

مخمر پروبیوتیک ساکارومیسس بولاردی، مالتودکسترین

پس از سال ها تحقیق و مطالعه در زمینه روش های صنعتی زیست فناوری، میکروبیولوژی، بهداشت مواد غذایی، دامپزشکی و فرآیند های تولید صنعتی در زمینه فرآورده های خام دامی و مواد غذایی مختلف، در سال 1391 تیم تخصصی شرکت متشکل از تعدادی از اساتید و دانش آموختگان دانشگاه شیراز و دانشگاه آزاد اسلامی کازرون شکل گرفت. هدف اصلی از تشکیل این شرکت استفاده از نتایج تحقیقات علمی در جهت تولید محصولات با کیفیت و در نهایت رفع نیازهای جامعه است.
با توجه به تخصص های موجود ایده های مختلفی در زمینه دامپزشکی، صنایع غذایی، کشاورزی و محیط زیست شکل گرفت. در ابتدا شرکت در مرکز رشد زیست فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز شروع به فعالیت نمود. بعد از گذشت دو سال شرکت موفق به تأسیس کارخانه خود در شهرک بزرگ صنعتی شیراز شد.
محصولات اولیه شرکت شامل مکمل های پروبیوتیک مورد استفاده در صنایع غذایی و دامپزشکی بود که با نام های تجاری باسیلاکت، پارسی لاکت و نیکولاکت به بازار عرضه شد. این محصولات حاوی باکتری های پروبیوتیک مختلف از جنس باسیلوس و لاکتوباسیلوس بودند.

source

توسط salamatsun.ir