طرز تهیه خوراک لوبیا راجما به سبک هند با طعم‌های ادویه‌ای







راجما یکی از غذا های محبوب در آشپزی هندی است که در هر منطقه‌ای با تنوع خاصی تهیه می‌شود. پایه اصلی طرز تهیه این خوراک لوبیا قرمز است که با ترکیبی از گوجه‌فرنگی و ادویه‌های خاص مانند کاری، زردچوبه، و گرام ماسالا طعم‌دار می‌شود. 

به گزارش خط سلامت این غذا به‌عنوان یک وعده اصلی یا غذایی سبک همراه با برنج باسماتی در هند و دیگر کشورهای جنوب آسیا سرو می‌شود و محبوبیت زیادی دارد.

مواد لازم:

لوبیا قرمز: ۲ لیوان

گوجه‌فرنگی: ۲ عدد

پیاز: ۱ عدد

سیر و زنجبیل: ۱ قاشق غذاخوری

ادویه (کاری، زردچوبه، زیره، گرام ماسالا): به مقدار لازم

روغن: ۲ قاشق غذاخوری

برنج باسماتی (برای سرو)

طرز تهیه:

لوبیا را از شب قبل خیس کرده و بپزید.

پیاز، سیر و زنجبیل را تفت دهید و سپس ادویه‌ها را اضافه کنید.

گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید، سپس لوبیا را اضافه کنید و اجازه دهید جا بیفتد.

نکته: راجما معمولاً با برنج باسماتی سرو می‌شود.


برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.






source

توسط salamatsun.ir