به گزارش خط سلامت خاگینه یک دسر سنتی و پرطرفدار ایرانی است که اصالت آن به آذربایجان و مناطق ترک‌زبان بازمی‌گردد. این دسر مقوی با ترکیب تخم‌مرغ، آرد، شکر، هل و گردو در کمتر از ۳۰ دقیقه آماده می‌شود.

مواد لازم:

تخم‌مرغ: ۴ عدد

آرد: ۴ قاشق غذاخوری

شکر: ۳ قاشق غذاخوری

پودر هل: ¼ قاشق چای‌خوری

گردوی خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

روغن: به مقدار لازم (برای سرخ کردن)

طرز تهیه:

تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و کمی هم بزنید تا یکدست شوند.

شکر را اضافه کرده و مخلوط کنید تا شکر کمی حل شود.

پودر هل را به مواد اضافه کنید.

آرد را به تدریج اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا خمیر یکنواختی به دست آید.

در نهایت گردوی خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید.

یک تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید و مقداری روغن بریزید.

مخلوط خاگینه را در تابه ریخته و اجازه دهید تا از یک طرف سفت و کمی طلایی شود.

سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ و طلایی گردد.

خاگینه را در ظرف دلخواه سرو کرده و با پودر قند و دارچین تزئین کنید.

خواص خاگینه:

ویتامین‌ها: منبع خوب ویتامین‌های A، D و گروه B

مواد معدنی: حاوی روی، سلنیوم، آهن، کلسیم و فسفر

مغذی و انرژی‌زا: مناسب برای تأمین سریع انرژی در هوای سرد زمستان


برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.

source

توسط salamatsun.ir