![ترفند آبپز کردن تخم مرغ طوری که پوستش راحت کنده بشه + فیلم](https://cdn.rokna.net/thumbnail/SptSV2myPY85/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cxKanoKLjw5yvtfuJ1_NwVg,,/%D8%AA%D8%AE%D9%85+%D9%85%D8%B1%D8%BA+%D8%A2%D8%A8%D9%BE%D8%B2.jpg)
به گزارش رکنا، اگه یه تیکه سیب زمینی خام رو موقع آبپز کردن تخم مرغ بندازی داخل قابلمه و بعد از اینکه پختش رو انجام داد دربیاری و بندازی توی آب سرد نه تنها تخم مرغ ترک نمیخوره بلکه بعد از پخت پوستش به آسونی و سریع تر جدا میشه.
رکنا: اکثر ما هنگام پوست کندن تخم مرغ با مشکل چسبیدن به بدنه اصلی آن همراهیم.
source