به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدصابر باغخانی پور مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با بیان اینکه ۳ مجموعه شهرداری تهران در یک حرکت بی نظیر هم‌آغاز شدند و این رویداد را طراحی کردند، گفت: هدف از اجرای این رویداد دستیابی به راهکار‌های ارتقا کیفیت هوا با استفاده از نظرات نخبگان شهری و خبرگان و ارتقا توانمند سازی و جلب مشارکت مردمی جهت کاهش آلودگی هوا است.

وی با بیان اینکه بیش از ۱۰۰ اثر برای این رویداد ارسال شده و امروز از تعدادی از طرح‌های برگزیده تقدیر خواهد شد اظهار داشت: در آخرین سیاهه انتشار که سال ۹۶ منتشر شد به طور کلی سهم منابع ثابت ۱۷ درصد و منابع متحرک ۸۳ درصد درصد از آلاینده‌های گازی است؛ و همچنین سهم آلاینده‌های ذرات معلق از منابع متحرک ۶۰ درصد و از منابع متحرک ۴۰ درصد است.

باغخانی پور افزود: نکته حائز اهمیت در این زمینه سهم خودرو‌های سواری است که مجموعاً ۵۶٪ و خودرو‌های فرسوده و کاربراتوری ۲۱/۳ درصد در آلودگی هوا سهم دارند؛ که این آمار نشان می‌دهد معضل اصلی ما منابع متحرک هستند چه ناوگان شخصی و چه ناوگان‌عمومی، که اگر طرح و پیشنهاد تأثیرگذاری در این زمینه ارائه گردد قطعاً سهم بزرگی از آلودگی شهری را خواهد کاست.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه به اختصار گزارش عملکردی با موضوعات ارزیابی اثرات محیط زیستی پروژه‌های عمرانی، افتتاح خانه‌های محیط زیست، استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر و منابع آلاینده از این اداره کل ارائه کرد و گفت: در کل کشور میانگین تولید انرژی خورشیدی نزدیک به ۶ دهم درصد است؛ شهرداری تهران تا پایان سال ۱۴۰۳ حدوداً یک درصد از برق مورد نیاز خود را از انرژی خورشیدی تأمین خواهد کرد.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با بیان اینکه برنامه‌ریزی شده که این عدد در سال آینده به ۱۰ درصد برسد، افزود: شهرداری تهران ۶۰۰ آبگرمکن خورشیدی، قریب به ۹۰۰ ایستگاه اتوبوس با پنل خورشیدی و حدوداً ۳ هزار پایه روشنایی سولار و چراغ راهنمایی سولار در سطح پایتخت دارد.

باغخانی‌پور با اشاره به تاکید شهردار تهران و افتتاح و راه اندازی ١ هزار خانه محیط زیست تا پایان سال جاری در شهر تهران اظهار کرد: طی روز‌های آتی ۸۰۰ خانه محیط زیست افتتاح خواهد شد و در هفته منابع طبیعی فعالیت ١ هزار خانه محقق خواهد شد.

source

توسط salamatsun.ir