رپورتاژ آگهی
وصیه اکید ما این است که پیش از انجام تحقیقات کافی و رعایت نکات ذکر شده در مقاله دیگری از موسسه مهاجرتی هما، به هیچ موسسهای اعتماد نکنید. با رعایت این موارد، میتوانید با اطمینان خاطر بیشتری اقدام به مهاجرت کنید.
شک و تردید، اولین و مهمترین موضوعی است که باید در مواجهه با موسسات مهاجرتی به آن فکر می کنید. توصیه اکید ما این است که پیش از انجام تحقیقات کافی و رعایت نکات ذکر شده در مقاله دیگری از موسسه مهاجرتی هما، به هیچ موسسهای اعتماد نکنید. با رعایت این موارد، میتوانید با اطمینان خاطر بیشتری اقدام به مهاجرت کنید.
قبل از پرداختن به نکات حیاتی برای جلوگیری از افتادن در دام کلاهبرداران مهاجرتی، به این سوال مهم میپردازیم.
چرا آمار کلاهبرداری در حوزه مهاجرت بالاست؟
دلایل متعددی برای این موضوع وجود دارد:
- وضعیت مالی نسبتاً خوب متقاضیان: افرادی که قصد مهاجرت دارند، عموما از وضعیت مالی بهتری نسبت به سایرین برخوردارند. این موضوع، آنها را به هدف جذابی برای کلاهبرداران تبدیل کرده است.
- عجله و تمایل به مهاجرت سریع: برخی از متقاضیان، به دلیل شرایط خاص یا تمایل شدید به مهاجرت، برای انجام سریع امور خود عجله زیادی می کنند و حاضرند مبالغ هنگفتی را برای تسریع روند مهاجرت پرداخت کنند. این عجله و تمایل به پرداخت بیشتر، در معرض خطر کلاهبرداری با ریسک بالاتری قرار می دهد و باعث می شود در تصمیمگیری های خود دقت کافی را نداشته باشند و به راحتی فریب تبلیغات دروغین موسسات را بخورند. توجه داشته باشید، از آنجایی که مهاجرت با هزینه های بالایی همراه است، شما باید با دروغ هایی که کلاهبرداران در این حوزه بیان می کنند آشنایی کاملی را داشته باشید.
- ناآشنایی با قوانین و فرایندهای مهاجرت: بسیاری از متقاضیان، به دلیل عدم آگاهی کافی از قوانین و مراحل پیچیده مهاجرت، به راحتی در دام موسسات غیرقانونی و کلاهبرداران میافتند. این افراد اغلب به دنبال راهی آسان و بدون دردسر برای مهاجرت هستند و به همین دلیل، به موسساتی مراجعه میکنند که وعده های غیرواقعی می دهند. عدم آگاهی از پروسه، آن ها را در برابر سوءاستفاده آسیبپذیرتر خواهد کرد. به عبارت دیگر، آنها ترجیح میدهند خودشان درگیر مراحل اداری و قانونی نشده و این ناآگاهی، فرصتی را برای کلاهبرداری فراهم می کند.
هلدینگ مهاجرتی هما (اصطهباناتی) در خصوص کلاهبرداری موسسات مهاجرتی، بخصوص در سال های اخیر، این مقاله را جهت آگاهی و اطلاع رسانی بیشتر به متقاضیان مهاجرت منتشر کرده است.
به نقل از هلدینگ هما، 4 دروغ و روش کلاهبرداری مهاجرتی، وجود دارد که از اصلی ترین روش های شناخت موسسات نامعتبر و دروغین است که در ادامه به بررسی این موارد خواهیم پرداخت.
4 روش کلاهبرداری موسسات مهاجرتی به نقل از موسسه اصطهباناتی (هما)
تحقیق و بررسی جامع درباره موسسه یا هلدینگ مهاجرتی (وبسایت، آدرس، مجوزها و …)
موسسات مهاجرتی معتبر، دارای مشخصاتی قابل بررسی هستند: وبسایت رسمی، شماره تلفن ثابت و آدرس مشخص و همچنین مجوزهای قانونی از مراجع ذیصلاح. بنابراین، اولین قدم مهم، تحقیق درباره موجودیت و قانونی بودن فعالیت این موسسات است.پیش از آنکه مسئولیت امور مهاجرتی خود را به هر موسسه مهاجرتی بسپارید، لازم است تحقیقات کاملی در مورد آن انجام دهید. بررسی پرونده های موفق فعلی در شبکههای اجتماعی و سایر پلتفرمها نیز میتواند بسیار مفید باشد.
موسسه اصطهباناتی (هما) با ارائه مجوزات رسمی از مراجع ذیصلاح، اعتبار و قانونی بودن موسسه خود را به اثبات رسانده است. این موسسه با 15 سال سابقه و 4 شعبه در شهر های مختلف، یکی از معتبرترین موسسات مهاجرتی در ایران است. کلاهبرداری موسسه اصطهباناتی در این خصوص بیان کرده که متقاضیان مهاجرت باید برای جلوگیری از این موضوع، پس از تحقیقات، پرونده های موفقی مثل ویزا و پذیرش های دانشگاهی را بررسی نمایند.
پرداخت کامل هزینه ها در جلسه اول مشاوره!
در پرداخت هزینه های کامل قرارداد با موسسات بسیار محتاط باشید. برخی موسسات پیش از ارائه هرگونه خدمات مشخص و قبل از عقد قرارداد رسمی، درخواست پرداخت کل هزینه فرایند مهاجرت را دارند. در چنین مواردی، احتیاط کنید و تا زمان تنظیم و امضای قرارداد معتبر، از پرداخت هرگونه وجه خودداری نمایید. پرداخت زودهنگام میتواند ریسک از دست دادن سرمایه شما را افزایش دهد. همچنین ممکن است موسسه ادعا کند هیچ وجهی از شما دریافت نکرده است.
قراردادی جامع، دقیق و قابل استناد منعقد کنید!
به نقل از موسسه هما، قبل از هرگونه پرداخت وجه به موسسات مهاجرتی، انعقاد یک قرارداد جامع و قابل استناد بسیار ضروری می باشد. تمامی مفاد قرارداد را با دقت مطالعه کنید و برای این کار وقت کافی اختصاص دهید. صرف زمان برای بررسی دقیق قرارداد، سرمایهگذاری ارزشمندی می باشد که از بروز مشکلات احتمالی در آینده جلوگیری خواهد کرد.
اسنادی که از شما خواسته میشود را با دقت مطالعه و درک کنید. در صورت وجود هرگونه ابهام، سوال یا نگرانی، حتماً پیش از امضای قرارداد، از یک مشاور حقوقی متخصص در امور مهاجرت کمک و مشورت بگیرید. این اقدام میتواند از بروز مشکلات حقوقی و مالی در آینده جلوگیری نماید.
فریب تضمینها و وعده های ۱۰۰% را هرگز نخورید
یکی از نشانه هایی که هشداردهنده موسسات مهاجرتی کلاهبردار است، ادعای تضمین 100% برای اخذ ویزای شما می باشد. این موسسات با تبلیغات فریبنده، وانمود کرده که هیچ مشکلی در روند مهاجرت شما پیش نخواهد آمد. در حالی که واقعیت این است که هیچ کس نمیتواند نتیجه قطعی یک پرونده مهاجرتی را تضمین کند. اما موسسه اصطهباناتی با تضمین 100% عودت وجه این ترس و ابهام را از متقاضیان مهاجرت گرفته است. با این نوع قرارداد شما خیالتان از انجام شدن کار راحت است؛ چرا که در صورت انجام نشدن کل مبلغ را می توانید عودت کنید.
به عنوان مثال، فرض کنید موسسهای ادعا میکند که میتواند ویزای کاری یک کشور خاص را به صورت تضمینی برای شما اخذ کند. در حالی که به دلیل تغییر ناگهانی قوانین مهاجرتی آن کشور یا رکود اقتصادی، فرصت های شغلی مورد نظر کاهش یابد و در نتیجه، پرونده شما با مشکل مواجه شود. در این مواقع پولی به شما عودت نخواهد شد. به همین خاطر اگر موسسه مهاجرتی در خصوص تضمین اخذ ویزا وعده ای به شما داد، هرگز قبول نکنید. در صورتی که این وعده با عودت وجه در صورتی که پرونده شما انجام نشد، همراه بود، به آن موسسه اطمینان کنید.
از موسساتی که وعدههای دروغین و غیرواقعی میدهند، دوری کنید
موسساتی که وعده های غیرواقعی و فریبنده می دهند، زنگ خطری جدی برای کلاهبرداری می باشند. این وعدهها معمولاً شامل موارد زیر میشوند:
- تسریع غیرمعمول روند مهاجرت: ادعای انجام پروسه مهاجرت در مدت زمانی کمتر از یک هفته و غیرمنطقی، بدون طی مراحل قانونی مهاجرت و ارائه مدارک به سفارت. عموما پس از تایید مدارک ۱ الی ۳ هفته برای گرفتن وقت سفارت فرصت لازم است.
- اخذ ویزا بدون داشتن شرایط لازم: وعده اخذ ویزا بدون نیاز به داشتن شرایط، وعده ای دروغین است
- ارتباطات ویژه با مقامات سفارت یا اداره مهاجرت: ادعای داشتن روابط خاص با مقامات سفارت یا اداره مهاجرت برای تسهیل غیرقانونی روند پرونده دروغی از سمت موسسات مهاجرتی کلاهبردار است
- هزینههای بسیار پایین یا رایگان بودن روند مهاجرت: ارائه خدمات مهاجرتی با هزینه های بسیار پایین تر از حد معمول یا حتی رایگان، که معمولاً با هدف جذب مشتری و سپس کلاهبرداری انجام می شود دروغ دیگری از موسسات مهاجرتی کلاهبردار است.
سخن پایانی
در انتهای این مقاله، هلدینگ هما به بررسی نکته های ضروری برای تشخصیص موسسات غیر قانونی و موسسات مهاجرتی کلاهبردار پرداخت و نکات مهمی را برای افزایش آگاهی متقاضیان مهاجرت بیان کرد.
source