به گزارش خبرگزاری مهر، در پی اظهارات سید جلیل حسینی، معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص سهمیههای فرزندان جانبازان و ایثارگران در کنکور جمعی از جانبازان و ایثارگران در نامهای به محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت نسبت به این اظهارات واکنش نشان دادند.
متن این نامه به شرح زیر است:
جناب آقای ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
با درود به ارواح طیبه شهدا و امام خمینی (ره) و آرزوی سلامتی و طول عمر با عزت مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) وتوفیق هرچه بیشتر جنابعالی و همکاران شریف درخدمت به ملت عزیز ایران اسلامی به ویژه به ایثارگران گرامی و نشر فرهنگ ایثار و شهادت
احتراماً، عطف به مصاحبه مطبوعاتی معاون محترم آموزشی جنابعالی، آقای سید جلیل حسینی، به استحضار میرساند، چند سالی است که برخی از مسئولین که طعم سختیها و مشکلات زندگی روزمره خانواده معزز شهدا و جانبازان گرانقدر را نچشیدهاند و سرمایهای در جهت امنیت و تمامیت ارضی و حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی ندادهاند، متمسک به مطالبی از قول دانشجویان عزیز میشوند که به یقین میتوان گفت دانشجوی خداجو و آگاه و عدالتمحور هیچ وقت حاضر نیست حقی از این قشر که موجب نجات کشور و ناموس وطن شدهاند، نادیده بگیرد.
اگر افرادی معدود از دانشجویان مهاجرت میکنند دو حالت دارد یکی اینکه از عملکرد مسئولین ناراضی هستند، چون حرفشان با عملشان هم خوانی ندارد، دوم اینکه باور به خدمت به مردمشان را ندارند.
باید اذعان کرد که طبق قانون هیچ ایثارگری جای دیگران را در کلاسها نمیگیرد و طبق آمار ایثارگران نخبه فراوان داریم که متأسفانه رونمایی نمیشوند و چه بسا افراد معمولی غیر سهمیهای با رتبه بالا هستند که وارد دانشگاه میشوند و بعضاً توانایی فهم امور اجتماعی را ندارند.
چند سال گذشته بسیاری از مسئولین اذعان داشتند که فرزندان متمولین که در مدارس غیر انتفاعی حضور دارند و از انواع خدمات آموزشی استفاده میکنند، موجب شده وارد دانشگاه شوند و فرزندان بی بضاعتها چون امکانات آموزشی مناسب ندارند، موفق به کسب رتبههای بالا نشوند، حال آیا این عدالت آموزشی است؟
اگر همکاران جنابعالی نیم نگاهی به خدمات رسانی در کشورهای پیش رفته کنند، خواهند دید که صف اول هر گونه خدمتی کهنه سربازان جنگی و خانواده آنان است لذا شایسته نیست که کم کاری، قصور و ترک فعل برخی از مسئولین ذیربط در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه را با این گونه بیانات بپوشانند، مردم عزیز ایران با تمام وجود قدرشناس و مدافع حقوق ایثارگران در تمام ابعاد هستند، ولی شما مسئولین خدماتی که اصلاً پایه و اساس ندارد و هیچ وقت عملیاتی نشده در جامعه مطرح میکنید که به ایثارگران دادهایم و موجب حساسیت اقشار مختلف جامعه میگردد، همه مردم میدانند که ایثارگران تمام هستی خود را فدای ملت و اسلام نمودند.
فرزند جانبازی که مستمرا پدر را همراهی میکند و روحیه مغشوش در رابطه با وضع سخت و طاقتفرسای پدر جانبازش دارد، آیا با فرزند کسانی که در رفاه هستند و پدر و مادر و خانوادهای سالم دارند، یکی است؟
به فرموده (هل یستویان لا والله لا یستویان …) ضمناً گروههای دیگری نیز از سهمیه دانشگاهها بهره میبرند که مطمئناً استدلالی برای آن وجود دارد تا چه رسد به ایثارگران که باید گفت استدلال محکمتر و قویتری خواهد بود.
قبلاً از توجه ویژه حضرتعالی به موضوعات مطروحه کمال امتنان را داریم.
۱- جانباز ۷۰ درصد جناب آقای عباس طایفه رئیس هیئت مدیره انجمن خادمان شهداء حرم
۲- جانباز ۴۵ درصد امیر سرتیپ محمد کریم عابدی مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره کانون ایثارگران پیشکسوت
۳- آزاده ۱۰ ساله و جانباز ۵۵ درصد علی اکبر تابیده چی دبیرکل مجمع جانبازان و ایثارگران انقلاب اسلامی
۴- جانباز ۷۰ درصد شیمیایی جناب آقای موسوی مدیر عامل محترم جمعیت حمایت از مصدومان شیمیائی
۵- همسر شهید سرکار خانم نفیسه محمدی (روانشناس) مدیر عامل کانون بانوان شاهد و ایثارگر
۶- جانباز ۶۰ درصدجناب آقای دکتر اصغر فرنیان مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره انجمن ایثارگران پیرو ولایت
۷- حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر اکبر مرتضوی کیاسری رئیس سازمان اتحاد مشاوران و روانشناسان ایثارگر (انجمن مراکز خدمات مشاوره و روانشناسی ایران)
۸ – همسر جانباز سرکار خانم اکرم جعفری برنجی مدیر عامل محترم انجمن حمایت از ایثارگران
۹- جانباز جناب آقای شاهدی مدیر عامل انجمن اسوههای ایثار
رونوشت:
۱- جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور محترم جمهوری اسلامی
۲- جناب آقای محمد باقر قالیباف رئیس محترم مجلس شورای اسلامی
۳- جناب آقای مهندس سعید اوحدی معاون محترم رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران
۴- جناب حجت الاسلام و المسلمین آقای عبد الحسین خسرو پناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی