دارای ۴ زنگ و پورت USB برای انتقال داده ها به کامپیوتر
قابلیت ثبت در دمای ۵ تا ۵۰ درجه سانتی گراد
قابلیت ثبت در محدوده رطوبت ۱۰% تا ۹۰%
دارای کالیبراسیون شبکه پلاسمایی
ارائه متوسط قند خون برای ۱۴ روز
نشان دهنده قبل و یا بعد از غذا
قابلیت تنظیم تاریخ و ساعت
قابلیت ذخیره سازی ۵۰۰ رکورد
قابلیت ثبت در رطوبت بالا
سرعت و دقت بسیار بالا
طراحی آرگونومیک
بدون نیاز به کد
نحوه استفاده دستگاه اندازه گیری قند خون کرسنس اِن آی سنس:
قلم لنست را روی نوک انگشت خود فشار دهید و دکمه سفید روی بدنه قلم را بفشارید تا انگشت سوراخ شود و منتظر بمانید تا خون جاری شود.
سپس نوار تست را وارد دستگاه کنید و به سمت جلو فشار داده و بعد از چشمك زدن نماد قطره خون روی نمايشگر، خون را روي نوار تست قرار دهيد.
قسمت باریک انتهای نوار تست را به قطره خون تماس دهید تا خون مکیده شود. اگر قسمت مربعی شکل نوار تست کاملا پر نشود ارور نمایش داده میشود.
نتیجه تست بعد از ۵ ثانیه روی صفحه، ظاهر می شود که به صورت اتوماتیک داخل دستگاه ذخیره میشود.
نوار را خارج کرده و آن را در سطح زباله بیندازید و دستگاه بعد از ۳ ثانیه به طور خودکار خاموش میشود.
کلاهک قلم را از بدنه قلم جدا کرده و درپوش سوزن را قرار دهید.
اهرم خارج کننده سوزن را به طور مستقیم به سمت پایین بکشید تا سوزن خارج شود و سوزن را در سطح زباله بیندازید.
هشدار استفاده:
طبق توصیههای انجمن دیابت آمریکا و فدراسیون بین المللی دیابت، تعداد دفعات اندازه گیری قند خون به وسیله دستگاه برای بیماران دیابتی که از انسولین استفاده میکنند، حداقل روزانه ۲ تا ۴ بار و برای بیمارانی که از قرص و یا رژیم برای کنترل دیابت استفاده میکنند، حداقل روزانه یکبار است.
نوارهای تست را در قوطی خودش و در دمای ۴ تا ۳۰ درجه ی سانتیگراد نگهداری شود.
نوارهای تست را در یخچال یا زیر نور مستقیم خورشید قرار ندهید.
پس از هر بار استفاده از نوار تست، درجا درپوش قوطی آن را ببندید.
از نوارهای تست تاریخ مصرف گذشته استفاده نکنید.
source