به گزارش خبرنگار مهر، زهرا خرمی، روز سه شنبه چهارم دی ماه ۱۴۰۳، در نخستین رویداد راهی به روشنایی، با بیان اینکه مؤسسه مردم نهاد پیشگیری از نابینایی (مپینا)، آماده حمایت و پشتیبانی از پروژه‌های تحقیقاتی نوین و محصول محور است، گفت: این پژوهش‌ها بر اساس جدیدترین روش‌ها و دستاوردهای علم چشم پزشکی در حیطه‌های مختلف علوم پایه و بالینی انجام می‌شود.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اضافه کرد: این مؤسسه با تمامی مراکز علمی و تحقیقاتی داخل و خارج از کشور که در زمینه انجام پژوهش‌های بنیادی- کاربردی فعالیت دارند، همکاری می‌کند.

وی ادامه داد: مپینا از تحقیقاتی که دارای نتایج کاربردی جهت بهبود کیفیت زندگی افراد کم بینا و نابینا و کاهش بار بیماری شوند، روش‌های پیشگیری و درمان هزینه اثربخش، تحقیقات ژن درمانی، مطالعات اتیولوژی، غربالگری و تشخیص زودرس بیماری‌های چشمی با عوارض بالا حمایت می‌کند.

خرمی گفت: نگاه ما در این مجموعه هدفمند کردن تحقیقات در مسیر بهبود شرایط زندگی نابینایان است.

نخستین رویداد راهی به روشنایی با تجلیل از ۲۰ تن از حامیان فعالیت‌های پژوهشی در حوزه بیماری‌های چشم و همچنین پنل تخصصی چالش‌ها و معضلات جامعه کم بینا و نابینای کشور برگزار شد. در این رویداد همچنین تجربیات زیسته تعدادی از نابینایان و کم بینایان موفق روایت شد.

source

توسط salamatsun.ir