به گزارش رکنا، سالاد لبو به همراه گردو و پنیر کوزه بسیار خوشمزه و مقوی است.

مواد لازم

لبو ۲ عدد بزرگ

گردو نصف لیوان

روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری

سرکه ۳ قاشق غذاخوری

سس خردا دیژون ۳ قاشق غذاخوری

عسل ۱ قاشق غذاخوری

پنیر کوزه دو سوم استکان

جعفری ۱/۵ دسته

لیمو ترش ۰/۵ بزرگ

نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه:

در مرحله اول لبوها را پوست گرفت و اسلایس کرده و با کمی روغن زیتون یا روغن مخصوص پخت پز، نمک طعم دار و کمی فلفل روی کاغذ مخصوص سینی فر داخل فر ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار می دهیم ( با یک خلال دندان چک می کنیم که پخته و نرم باشند)

سس خردل دیژون، آبلیمو ترش، عسل، سرکه، روغن زیتون، نمک و فلفل را داخل ظرف بزرگ ریخته و به کمک همزن دستی مخلوط می کنیم.

در مرحله‌ بعد جعفری ها را ساطوری خرد می کنیم و گردوها را نیز همین طور به صورت درشت ساطوری می کنیم و به مخلوط سس اضافه می کنیم.

لبوها را بعد از پخت می گذاریم سرد شود و به اندازه‌های مساوی می بریم و به مخلوط اضافه می کنیم.

در آخر پنیر کوزه را نیز اضافه می کنیم.

در صورت دلخواه می توان از پنیر فتا نیز به جای پنیر کوزه استفاده کرد.

source

توسط salamatsun.ir