یافتههای علمی از وجود یک پیوند ژنتیکی بین اسکیزوفرنی و عوامل خطر بیماریهای قلبی عروقی ، مانند تریگلیسیرید و شاخص توده بدنی (BMI) حکایت دارند.
به گزارش خط سلامت این ارتباط بهویژه در کاهش طول عمر و افزایش خطر نارسایی قلبی نقش دارد. پژوهشهای اخیر بر لزوم توجه به این ارتباط ژنتیکی و نیاز به تحقیقات بیشتر برای درک دقیقتر تأثیرات آن بر سلامت قلبی تأکید دارند.
رابطه اسکیزوفرنی با بیماری های قلبی
در یک مطالعه جدید محققان نشان دادند که خطر ژنتیکی اسکیزوفرنی با تغییرات در ساختار و عملکرد قلب، از جمله کسر جهشی و سفتی میوکارد، ارتباط دارد. این مطالعه بهویژه بر اهمیت بررسی تأثیرات ژنتیکی اسکیزوفرنی بر مشکلات قلبی و ضرورت تحقیقات بیشتر برای توضیح دقیقتر این پیوندها تأکید میکند. شواهد جدید نشان میدهند که اسکیزوفرنی ممکن است بهطور غیرمستقیم خطر نارسایی قلبی را از طریق عوامل ژنتیکی افزایش دهد.
تاثیر اسکیزوفرنی بر کاهش طول عمر
طول عمر افراد مبتلا به اسکیزوفرنی به طور متوسط 20 سال کمتر از جمعیت عمومی است. این کاهش طول عمر عمدتاً به بیماریهای جسمی، بهویژه بیماریهای قلبی عروقی، نسبت داده میشود. تحقیقات نشان دادهاند که اسکیزوفرنی علاوه بر عوامل محیطی، ارتباط ژنتیکی با عوامل خطر بیماریهای قلبی عروقی دارد.
تحقیقات اخیر نشان دادهاند اسکیزوفرنی اجزای ژنتیکی مشترکی با عوامل خطر بیماریهای قلبی عروقی، مانند تریگلیسیرید، لیپوپروتئینها و شاخص توده بدنی (BMI) دارد. این یافتهها اهمیت شناخت این ارتباطها را برای درک بهتر بیماریهای همزمان و اثرات آنها بر سلامتی تاکید میکند.
یافتههای یک تحقیق نشان داد خطر ژنتیکی اسکیزوفرنی با تغییرات در ساختار و عملکرد قلب، از جمله سفتی میوکارد، ارتباط دارد. همچنین، کاهش حجم قلب نیز با خطر ژنتیکی بالاتر اسکیزوفرنی مرتبط بود.
اسکیزوفرنی چگونه احتمال بروز بیماری قلبی را افرایش می دهد؟
تحقیقات نشان داد ژنتیک اسکیزوفرنی با ویژگیهای مختلف قلبی مانند حجم سیستولیک و کسر جهشی بطن چپ ارتباط دارد. علاوه بر این، نتایج نشاندهنده این است که التهاب ممکن است در ارتباط بین اسکیزوفرنی و مشکلات قلبی نقش داشته باشند.
نتایج این تحقیق شواهد بیشتری برای ارتباط ژنتیکی بین اسکیزوفرنی و بیماریهای قلبی عروقی فراهم میکند. با این حال، تحقیقات بیشتری برای درک کامل چگونگی تأثیرات این ارتباطها بر سلامتی قلبی افراد مبتلا به اسکیزوفرنی ضروری است.
برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است
source