به گزارش پایگاه خبری بورس پرس،
غلامرضا نوری قزلجه در نخستین همایش اخلاق در کشاورزی و غذا گفت: همه محصولات کشاورزی تولید شده به دست مردم نمی‌رسد و حدود یک‌ سوم محصولات کشاورزی هدر می رود. بررسی الگوی مصرف دو کالای شکر و روغن نشان می‌دهد میزان مصرف آنها ۱.۵ برابر سند ملی امنیت غذایی بوده و از استاندارد جهانی بیشتر است.


وی افزود: علاوه بر هزینه کرد سنگین در تامین ارز واردات، هزینه کرد خانوار نیز فشاری بر اقتصاد است. آثار این مصرف بی رویه انواع بیماری دیابتی، قلبی و عروقی و هزینه های بالا در این بخش است. این چالش با ابزار اخلاق قابل رفع است که می توان این مهم را در بخش منابع پایه آب و خاک تعمیم داد.

انتهای پیام

 

source

توسط salamatsun.ir