به گزارش رکنا، طرز تهیه ساندویچ مثلثی مرغ به شرح زیر است.
مواد لازم:
سینه مرغ 2 عدد
سیب زمینی متوسط 3 عدد
آب مرغ 1/2 پیمانه
پنیر خامه ای 3/4 پیمانه
سس مایونز 1/2 پیمانه
جعفری و شوید تازه هرکدام یک دسته کوچک
خیارشور متوسط 2 عدد
پیازچه یک دسته کوچک
گردو 3/4 پیمانه
نان تست 10-12 عدد
نمک فلفل سیاه
مواد لازم برای رویه:
سس مایونز
گردوی ریز شده
جعفری ریز شده
هویج ریز رنده شده
طرز تهیه ساندویچ مثلثی مرغ:
سینه های مرغ رو با کمی نمک و فلفل بذارید بپزه. بعد بذارید سرد بشه. سیب زمینی ها رو هم بذارید بپزه و سرد بشه و پوستشون رو جدا کنید. سینه ها رو به همراه سیب زمینی، آب مرغ، پنیر خامه ای و سس مایونز در غذاساز بریزید و میکس کنید. جعفری و شوید رو به مواد اضافه و مجددا خوب میکس کنید. مواد رو به کاسه ای انتقال بدهید.
خیارشور، پیازچه و گردو رو خرد کنید و به همراه نمک و فلفل به مواد اضافه و کاملا مخلوط کنید. از مواد هر بار یک قاشق سرپر روی یک برش نان تست مالیده و یک برش دیگر نان تست روی آن بذارید و فشار دهید. به صورت مثلثی برش دهید. اضلاع کوچکتر مثلث رو سس مایونز بمالید و در مواد رویه به صورت دلخواه بزنید و سرو کنید.
بهتره قبل از سرو، حداقل یک ساعت در یخچال استراحت کنه.
پیازچه رو در غذاساز نریزید چون آب میندازه و بافت لزجی پیدا میکنه.
source