بازیگران حامی فلسطین در لیست سیاه/ ۷۰۰ بازیگر خواستار واکنش شدند

به گزارش روزپلاس، بیش از ۷۰۰ عضو انجمن بازیگران آمریکا در نامه‌ای سرگشاده خواستار موضع گیری انجمن در حمایت از فلسطین، اعلام آتش بس دائمی در غزه، محکومیت خشونت علیه روزنامه نگاران و حمایت از بازیگران طرفدار فلسطین شدند.

مارک رافلو، رامی یوسف، سوزان ساراندون، ملیسا باررا و سینتیا نیکسون از جمله صدها عضو انجمن بازیگران آمریکا هستند که از رهبری انجمن خواسته‌اند تا افراد را به دلیل دیدگاه‌هایشان در حمایت از فلسطین در لیست سیاه قرار ندهند.

در بیانیه‌ای که در یک نامه سرگشاده منتشر شده، تلاش‌های چندین باره آنها برای برقراری ارتباط با رهبران انجمن برای طرح نگرانی‌هایشان و کار روی بیانیه آتش‌بس به طور مداوم نادیده گرفته شده است.

پس از حمله ۷ اکتبر حماس به اسرائیل، این انجمن بیانیه‌ای منتشر و حمله به اسرائیل را محکوم کرد اما اکنون در این نامه سرگشاده که بیش از ۷۰۰ نفر از بازیگران عضو این انجمن آن را امضا کرده اند، آمده است که از آن زمان، بسیاری از اعضای انجمن و نیز گروه خواهران صنفی با وحشت شاهد مجازات دسته جمعی مردم غیرنظامی غزه توسط دولت اسرائیل بوده‌اند و در حالی که بیش از ۴۰۰۰۰ فلسطینی کشته و بیش از ۹۰۰۰۰ نفر مجروح و ۲ میلیون نفر به زور آواره شده‌اند، آشکارا اعضای مطبوعات و خانواده‌هایشان هدف اسرائیل قرار می‌گیرند.

در ادامه نامه آمده است: در حالی که ارتش اسرائیل به حملات خود به مناطق امن، مدرسه‌ها و بیمارستان‌ها ادامه می‌دهد و غیرنظامیان غزه بر اثر گرسنگی، کم آبی و کمبود تجهیزات پزشکی و سوخت جان خود را از دست می‌دهند، گروه‌های بزرگ حقوق بشر این اقدامات را به عنوان جنایات جنگی، جنایات حقوق بشری و حتی نسل کشی خوانده اند و سازمان ملل غزه را «قبرستان کودکان» توصیف کرده است.

امضاءکنندگان از فران درشر، رئیس انجمن بازیگران ( SAG-AFTRA) و دیگر رهبران صنفی خواستار آتش‌بس دائمی در اسرائیل و غزه، محافظت از اعضا از قرار گرفتن در لیست سیاه به دلیل دیدگاه‌های طرفدار فلسطین و محکوم کردن خشونت علیه خبرنگاران هستند.

در بیانیه گفته شده امین الجمال بازیگر و رئیس کمیته ملی بازیگران منا، ماه‌ها توسط رهبری اتحادیه نادیده گرفته شده و تماس‌های وی هرگز پیگیری نشده است.

در ماه آوریل، انجمن بازیگران اذعان کرده بود که این درخواست‌ها را از اعضا دریافت کرده و درخواست‌ها برای انتشار بیانیه عمومی در حال بررسی است. اما از آن زمان تاکنون مدیریت انجمن پاسخی به این درخواست‌ها نداده است.

سارا عالمی بازیگر اهل شیکاگو، می‌گوید: احساس می‌کنم پاک کردن و تحقیر فلسطینی‌ها چیز جدیدی نیست.

وی با اشاره به اینکه در تمام دوران حرفه‌ای خود با تبعیض روبه‌رو بوده است، گفت: افرادی که از فلسطین و حقوق اولیه بشر حمایت می‌کنند، با انتقام مواجه می‌شوند. من می‌خواهم داستان خانواده‌ام را بدون مواجه شدن با تبعیض کارفرمایانم، روایت کنم.

چهره‌های مشهور هم که به صورت علنی از آتش‌بس دفاع کرده‌اند، گفته‌اند به دلیل عقاید خود در لیست سیاه قرار گرفته‌اند و با از دست دادن شغل و آزار و اذیت مواجه شده‌اند. یکی از بازیگران ساحل غربی که به دلیل ترس از انتقام نخواست نامش فاش شود، گفت که آنها و نمایندگانشان هدف یک کمپین آزار و اذیت هماهنگ شده، هستند.

وی گفت: ما ایمیل‌های نفرت‌انگیزی دریافت کردیم که حتی از سوی برخی تهیه‌کنندگان معروف آمده بودند. من برای شغلم و امنیت خانواده‌ام می‌ترسیدم. وظیفه اتحادیه ماست که از ما در برابر این مک کارتیسم جدید محافظت کند، به ویژه زمانی که ما از حقوق بشر و همکاران خود صحبت می‌کنیم اما به جای حمایت با این سکوت کر کننده مواجه شده‌ایم.

در بخش دیگری از این نامه آمده است: علیرغم نقض آشکار حقوق بشر و چندین دهه اشغال زمین و زندگی فلسطینیان توسط اسرائیل، رهبری اتحادیه ما سکوت اختیار کرده است. بنابراین، آنها مشروط کرده‌اند که کدام جنایات را محکوم و برای کدام زندگی بی‌گناه سوگواری کنیم. علاوه بر این، SAG-AFTRA در برابر حملات آشکار و بی‌سابقه علیه آزادی مطبوعات، از جمله هدف قرار دادن و قتل عمدی روزنامه‌نگاران فلسطینی و خانواده آنها توسط ارتش اسرائیل، سکوت کرده است. کمیته حفاظت از روزنامه نگاران جنگ علیه غزه را «مرگبارترین دوره برای خبرنگارانی که درگیری‌ها را پوشش می‌دهند از سال ۱۹۹۲» اعلام کرده است. برخی از این روزنامه نگاران اعضای سازمان‌های خبری بودند که وابستگان داخلی آنها با انجمن بازیگران همکاری می‌کنند. در حالی که SAG-AFTRA در ابتدای جنگ اوکراین بیانیه‌ای عمومی صادر کرد و خواستار این شد که «خبرنگاران همه کشورهایی که در منطقه جنگی کار می‌کنند در امان بمانند»، گفتار آن‌ها اکنون که فقط برای برخی از روزنامه‌نگاران با هویت خاص اعمال می‌شود، پوچ به نظر می‌رسد.

در ادامه آمده است: ۱۳ دسامبر ۲۰۲۳، نیروهای اسرائیلی به تئاتر آزادی در اردوگاه آوارگان جنین حمله کردند و تعدادی از اعضای آن را شامل بازیگران و کارگردانان همکار که خواستار همبستگی تئاتری‌ها در سراسر جهان بودند، ربودند. اتحادیه‌های کارگری فلسطین خواستار همبستگی بین‌المللی کارگری شده‌اند و به ما یادآوری می‌کنند که «مبارزه برای عدالت و آزادی فلسطین اهرمی برای آزادی همه افراد محروم و استثمار شده جهان است». کارگران سراسر جهان از جمله اتحادیه‌های بزرگ استرالیا، بریتانیا، بلژیک، هند و آمریکا به این فراخوان توجه کرده‌اند. در ۱۵ نوامبر، اتحادیه همتایان بریتانیایی ما، خواستار آتش بس فوری و پایدار شد و اعلام کرد: «ما همبستگی خود را با هنرمندان فلسطینی که در شرایط وحشتناکی که توسط بمباران، اشغال و آپارتاید اسرائیل ایجاد شده است و رنج می‌برند، ارسال می کنیم». از آن زمان، UAW International خواستار آتش بس شد و تشکیل یک کارگروه واگذاری و انتقال عدالت را اعلام کرد. انجمن انیمیشن (IATSE Local ۸۳۹) اولین اتحادیه هالیوود شد که خواستار آتش بس در غزه شد. ۵ اتحادیه از ۱۰ اتحادیه کارگری و فدراسیون بزرگ آمریکا رسماً خواستار آتش بس شده‌اند و در ماه جولای، ۷ اتحادیه بزرگ به نمایندگی از بیش از ۶ میلیون کارگر نامه‌ای به رئیس جمهور بایدن منتشر کردند و خواستار تحریم تسلیحاتی اسرائیل شدند.

فراخوان جهانی برای آتش‌بس – از طرف کارگران سازمان‌یافته، هنرمندان و دیگر اعضای SAG-AFTRA، گروه‌های حقوق بشر، رهبران جهان و اکثریت مردم آمریکا – هر روز بلندتر می‌شود. با این حال دولت ما همچنان به حمایت از حمله نیروهای اسرائیلی به غیرنظامیان فلسطینی ادامه می‌دهد و رهبری اتحادیه صنعت ما هنوز از صحبت کردن خودداری می‌کند. ما این سکوت را رد می‌کنیم. دعوت ما به عنوان هنرمندان، گزارشگران خبری و داستان نویس این است که حقیقت را به جهان بیاوریم. برای مبارزه با محو شدن زندگی و فرهنگ. برای عدالت به نام آسیب پذیرترین افراد در میان خود متحد شویم. این دقیقاً همان کاری است که ما در اعتصاب تاریخی خود در سال ۲۰۲۳ انجام دادیم.

در نامه آمده است: ما نیروی کاری هستیم که این تجارت را ساخته و حفظ کرده است. وقتی رهبران ما نمی‌توانند به صورت علنی برای دفاع از صلح و عدالت بایستند، ما باید کاری را که همیشه انجام می‌دهیم انجام دهیم: سازماندهی، مبارزه برای تغییر و پیروزی. رهبری صنفی ما باید به بزرگترین و متنوع‌ترین جنبش صلح در یک نسل بپیوندد. یکپارچگی میراث ما چیزی کمتر از آن نمی‌طلبد. وقتی با نسل کشی، ظلم و بی عدالتی مواجه می‌شویم، زنگ انسانیت و رهایی را به صدا در آوریم. صدمه به یکی آسیب همه است.

ما از رهبری خود می‌خواهیم که بیانیه‌ای عمومی صادر کند و خواستار آتش بس دائمی و آزادی همه گروگان‌ها – چه فلسطینی‌ها، چه اسرائیلی‌ها- شود و کمک‌های مالی فوری و کمک‌های بشردوستانه به شدت مورد نیاز را در برنامه خود قرار دهد و در مخالفت با هدف قرار دادن و کشتار غیرنظامیان بیگناه فلسطینی، کارکنان بهداشت و همکاران روزنامه نگارمان صحبت کند و به محکوم کردن سرکوب مک کارتیستی صنعت ما برای اعضایی که رنج فلسطینیان را نادیده نمی‌گیرند، بپردازد و هرنوع تردید در همبستگی خود با کارگران، هنرمندان و مردم تحت ستم در سراسر جهان را از بین ببرد.

مارک رافلو، رامی یوسف، رزی اودانل، سوزان ساراندون، ریز احمد، کیتی مالونن و توری لارسمن از جمله چهره‌هایی هستند که این نامه را امضا کرده‌اند.

source

توسط salamatsun.ir