راز خوشمزه شدن عدسی چیست؟
برای خوشمزهتر شدن عدسی، میتوانید از این روشها استفاده کنید: استفاده از ادویههای متنوع مانند: نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا، دارچین، گلپر یا زیره، تفت دادن پیاز و سیر: برای افزایش و بهبود طعم عدسی، اضافه کردن رب گوجهفرنگی: بهبود رنگ و طعم خوراک، استفاده از سبزیجات تازه و عصاره گوشت و مرغ: افزودن سیبزمینی، هویج یا کرفس برای افزایش ارزش غذایی خوراک.
طرز تهیه عدسی رژیمی چیست؟
برای پخت عدسی رژیمی بهتر است که از سبزیجات تازهای همچون، کرفس، هویج، سیبزمینی و گوجهفرنگی استفاده کنید. حذف روغن یا افزودن روغن گیاهی به این خوراک آن را به یک غذای رژیمی و سالم تبدیل میکند.
ادویههای مناسب برای طرز تهیه عدسی چیست؟
برای خوشمزهتر کردن عدسی، میتوانید از ادویههای زیر استفاده کنید: زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا، زیره، دارچین، پودر گشنیز، گلپر و نمک برای تنظیم طعم و بهتر شدن مزه عدسی توصیه میشود. دقت داشته باشید که برای پخت عدسی ۳ تا ۴ نمونه از این ادویهها را در خوراک خود بریزید.
چگونه برای افراد دیابتی عدسی بپزیم؟
در پخت عدسی برای افراد دیابتی باید به مقدار قند و کربوهیدرات غذا توجه کنید. به همین دلیل حذف سیبزمینی، رب گوجهفرنگی و هویج از مواد اولیه عدسی آن را به یک غذای دیابتی تبدیل میکند.
source