عطیه مرشدی، متخصص تغذیه، در گفتگو با خبرنگار اجتماعی حیات، اظهار کرد: یکی از توصیه متخصصان تغذیه مصرف کافی ویتامین دی برای بهبود کارکرد اعضای مختلف بدن است.
وی افزود: یررسی خها نشان میدهد که قرهقوروت حاوی ویتامین D بوده لذا سبب جذب کلسیم میشود و از ابتلا به سرطان روده بزرگ جلوگیری میکند.
این متخصص تغذیه ادامه داد: متخصصان بر این باور هستند که مصرف قره قروت دستگاه ایمنی بدن را تقویت کرده و از ابتلا به بیماریهای عفونی و آنفولانزا جلوگیری میکند.
مرشدی همچنین گفت: کسانی که دارای مشکل لاغری هستند برای چاق شدن میتوانند قرهقروت مصرف کنند و به طور کلی میتوان گفت کالری آن همچون نان بوده و سبب چاق شدن میشود.