به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ عبداله چولکی، معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا گفت: در پی ارجاع پروندههای متعدد کلاهبرداری تحت عنوان اجاره و رهن املاک افراد غیر به پلیس آگاهی، موضوع به صورت ویژه در دستور کار پایگاه دوم تهران قرار گرفت.
وی افزود: در تحقیقات تکمیلی مشخص شد متهمان در ابتدا املاک و آپارتمانهای با ارزش را شناسایی کرده و سپس از طریق سایت دیوار و تحت پوشش بنگاههای معاملات ملکی و مشاورین املاک، با نشان دادن املاک مذکور به متقاضیان و جلب اعتماد آنان، در ادامه با ارائه مدارک هویتی جعلی، اقدام به تنظیم اجاره نامههای جعلی میکردند.
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا با بیان اینکه این افراد شیاد مبالغ کلانی را نیز تحت عنوان پیش پرداخت دریافت و متواری شده بودند، گفت: با انجام اقدامات اطلاعاتی و پلیسی ۴ نفر از متهمان اصلی دستگیر، در بازجوییهای تخصصی به بزه انتسابی به ارزش ۱۰ هزار میلیارد ریال معترف و پس از صدور قرار قانونی مناسب تحویل زندان شدند.
وی خاطرنشان کرد: عدم بررسی دقیق اسناد مالکیتی توسط مالباختگان، قیمت پیشنهادی پایین ملک و عجله و طمعورزی از جمله عوامل تأثیر گذار بوده است.
سرهنگ چولکی تصریح کرد: مهمترین موضوع در این خصوص ثبت معامله در دفاتر اسناد رسمی و اخذ کد رهگیری میباشد که شهروندان باید به دور از هیجان و عجله و با دقت بیشتری عمل کنند تا در دام شیادان نیفتند.
source