به گزارش خبرنگار اجتماعی حیات، رویا مرجانیان معاون اجرایی اداره‌کل امور فراورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو  با اشاره به این که نور خورشید شامل دو اشعه UVA و UVB است و قرار گرفتن بیش از حد در معرض آن ها می تواند منجر به سرطان پوست شود، گفت: علاوه بر ایجاد سرطان پوست، اشعه UVA می تواند باعث پیرپوستی زودرس، چین و چروک و لک پوست و اشعه UVB باعث آفتاب سوختگی شود.

وی افزود: همچنین استفاده از فراورده‌های ضد آفتاب بر اساس شواهد علمی، باعث به حداقل رساندن آسیب های کوتاه مدت و بلندمدت پوست در اثر اشعه های نور خورشید می شود.

معاون اجرایی اداره‌کل امور فراورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با بیان این که آکادمی پوست آمریکا (AAD) توصیه می کند از ضد آفتاب هایی استفاده کنید که دارای محافظت در برابر اشعه های UVBوUVA (با طیف گسترده) و با SPF 30 یا بالاتر باشد، توضیح داد: بهتر است با توجه به رنگ و نوع پوست، مدت زمان قرار گرفتن در معرض نور خورشید و با مشورت با داروساز یا پزشک خود ضدآفتاب مناسب را انتخاب کنید. 

وی تاکید کرد که هیچ ضد آفتابی “ضدآب” یا “ضد تعریق” نیست و تمام ضد آفتاب ها در نهایت از روی پوست پاک می شوند. تولیدکنندگان کرم‌های ضد آفتاب مجاز به چنین ادعایی نیستند و برای استفاده از ادعای ضد آفتاب مقاوم در برابر آب بایستی فراورده آزمایش و ادعای مقاوم بودن در برابر آب ثابت شود و زمان مقاوم بودن به آب مشخص باشد. 

مرجانیان خاطر نشان کرد: همه ضدآفتاب‌ها، چه برچسب مقاوم در برابر آب داشته باشند یا نداشته باشند، باید دستورالعمل‌هایی را در مورد زمان استفاده مجدد را بر روی برچسب خود درج کنند تا از محافظت پوست اطمینان حاصل شود.

source

توسط salamatsun.ir