چه کسانی نباید از سرکه سیب استفاده کنند؟
افرادی که مشکلات گوارشی نظیر سوءهاضمه، رفلاکس و ترشح بیش از حد اسید معده دارند. بیماران کلیوی و دیابتیک که از داروهای ویژهای استفاده میکنند. توصیه میشود که پیش از مصرف سرکه سیب یا هر نوع سرکه دیگری با متخصص تغذیه یا پزشک معالج خود گفتوگو کنند.
چه کسانی از مصرف سرکه سیب سود میبرند؟
اگر به بیماری دیابت مبتلا هستید بعد از صرف غذا سرکه سیب بخورید تا به کنترل قند خون خود کمک کنید، افرادی که به کاهش وزن علاقهمند هستند یا به دنبال بهبود سلامت عمومی بدن و پیشگیری از بیماریهای عفونی هستند.
چرا سرکه سیب کپک میزند؟
موارد زیر از دلایل کپک زدن سرکه سیب است که در صورت بیتوجهی به آنها سرکه شما خراب خواهد شد: گرمای زیاد و تابش نور مستقیم خورشید، آلوده بودن سیب یا ظرف تهیه و نگهداری سرکه، اگر هوا به محتویات سرکه راه پیدا کند، قبل از تخمیر شدن سرکه، سیبها کپک میزنند. استفاده از ظروف فلزی برای تخمیر سرکه سیب موجب پرورش قارچ و کپک زدن سرکه خواهد شد.
در طرز تهیه سرکه سیب خانگی باید از چه نوع سیبی استفاده کرد؟
بهطورکلی فرقی نمیکند که شما از چه نوع سیبی برای ساخت سرکه سیب خانگی استفاده میکنید. همین اندازه که سیبها سالم و بدون آلودگی باشند کافی خواهد بود. سیب زرد، سبز، قرمز، کوچک، بزرگ، ترشوشیرین برای تهیه سرکه سیب خانگی مناسب هستند.
source