به گزارش گروه اجتماعی حیات، حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اظهار کرد: از ۲۶ اردیبهشت‌ماه تاکنون ۱۵۱ مورد بیماری قطعی تب دنگی در کشور شناسایی شده که عمدتاً بیماران کشورهای دیگر بوده‌اند که وارد ایران شده‌اند.

وی ادامه داد: از این ۱۵۱ بیمار فقط ۱۲ بیمار سابقه سفر نداشته‌اند و با اقدامات بالینی و آزمایشگاهی شناسایی شده‌اند و مابقی از طریق سفر به کشورهای خارجی به ویژه امارات وارد کشور شده‌اند. از این ۱۲ بیمار نیز ۱۱ بیمار در استان هرمزگان و یک بیمار در استان سیستان و بلوچستان شناسایی شده‌اند و یک بیمار از این ۱۲ نفر نیز آفریقایی تبار است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در حال حاضر فقط در دو استان هرمزگان و سیستان و بلوچستان این ۱۲ بیمار شناسایی شده ولی پشه در ۶ استان کشور مشاهده شده است، یادآور شد: بنابراین لازم است همچنان توصیه‌ها و احتیاطات لازم را مد نظر داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه صید پشه آئدس در روز که فعالیت خود را آغاز می‌کند باید صورت گیرد، افزود: همکاران بهداشتی ما گاهی در دو استان هرمزگان و سیستان و بلوچستان در دمای ۴۵ تا ۵۰ درجه در حال تلاش برای شناسایی و مهار نقاط دارای پشه آئدس هستند و خشکی نقاط مختلف که بر اثر گرما به وجود آمده و محدودیت زیستی برای پشه به وجود آورده نباید ما را غافل کند، زیرا با یک بارندگی دوباره طی کمتر از دو هفته شاهد زاد و ولد پشه‌ها در این مناطق خواهیم بود.

فرشیدی یادآور شد: از مردم می‌خواهیم همچنان با همکاران بهداشتی ما در ارتباط باشند و همکاری کنند. طبق گزارشات مردمی، همکاران ما در مکان‌هایی که احتمال وجود پشه آئدس باشد، حضور می‌یابند و در صورت لزوم نمونه برداری یا سمپاشی می‌کنند.

وی همچنین گفت: ۱۵۱ بیمار شناسایی شده عمدتاً در استان‌های جنوبی به ویژه استان فارس هستند و موردی هم به تازگی در استان تهران مشاهده شده است. این بیماران مسافرانی بوده‌اند که از اکثر آنان از کشور امارات وارد ایران شده‌اند.

source

توسط salamatsun.ir