دمای مناسب برای پخت سبزیجات بین 70 تا 90 درجه سانتی‌گراد است. در ادامه سایر روش های آماده سازی سبزیجات را ارائه می دهیم:

بخارپز کردن: بخارپز کردن یکی از بهترین روش‌های پخت سبزیجات است که به حفظ ویتامین‌ها و مواد معدنی کمک می‌کند.

پخت با مایکروویو: پختن سبزیجات در مایکروویو نیز یکی دیگر از روش‌های مناسب برای حفظ مواد مغذی است، زیرا زمان پخت کوتاه‌تر و استفاده از آب کمتر است.

جوشاندن: اگر سبزیجات را می‌جوشانید، از مقدار کمی آب استفاده کنید و مدت زمان جوشاندن را کوتاه نگه دارید.

سرخ کردن سریع (سوتینگ) : این روش نیز می‌تواند به حفظ مواد مغذی کمک کند. سبزیجات را در حرارت بالا و به مدت کوتاه سرخ کنید.

پختن در فر : اگر از فر استفاده می‌کنید، دمای متوسط (حدود 180 درجه سانتی‌گراد) را انتخاب کنید و مدت زمان پخت را کوتاه نگه دارید. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید. 

تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.

source

توسط salamatsun.ir