به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا راشکی، جانشین رئیس سازمان نوسازی مدارس نشست خبری با اصحاب رسانه گزارشی از بیست‌وششمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز کشور ارائه کرد و اظهار داشت: بیست‌وششمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز با شعار خیرین مدرسه‌ساز؛ پیشران ایران قوی به یاد شهید جمهور در ۱۲ تیر در سالن اجلاس سران با حضور خیرین و سرپرست ریاست‌جمهوری برگزار خواهد شد. ۶۵۰ خیر استانی، ۲۰۰ خیر ملی و بالغ بر ۲۵۰ نفر افراد تأثیرگذار در مدرسه‌سازی به این جشنواره دعوت شده‌اند که در جشنواره از ۸۴ نفر از خیرین تقدیر خواهد شد. برای ۸۵۰ نفر از مدعوین ما به عنوان خیر، لوح تقدیر و تندیس تهیه شده است.

چه کسانی در همایش خیرین تقدیر می‌شوند؟

جانشین رئیس سازمان نوسازی مدارس در همایش خیرین ادامه داد: در جشنواره ملی از ۶۵۰ خیر استانی ۳۲ نفر تندیس ویژه، بیش از ۱۲ خیر برتر ملی حائز دریافت تندیس ویژه خواهند بود و از خیر بانوی برتر ملی، خیر خانواده معظم شهدا، خیر برتر نمونه خارج از کشور، خیر برتر مدرسه‌یار هم تقدیر خواهد شد. برای اولین بار در حوزه مسئولیت اجتماعی از خیرین قدردانی خواهد شد. برای اولین بار ۲ موسسه خیریه که همراه سازمان نوسازی مدارس در مدرسه‌سازی هستند نیز تقدیر می‌شوند. اسامی خیرین مفاخر ملی هم احصا شده و کتابی تهیه شده که رونمایی خواهد شد و از ۷ نفر از این مفاخر هم تقدیر می‌شود.

وی افزود: معلم خیر قهرمان، گروه‌های جهادی برتر، سه تن از مدیران به عنوان ستاد برگزاری جشنواره استانی، استاندار برتر در امر مدرسه‌سازی یا مدرسه‌سازی و مسئولینی که همکاری خوبی با سازمان داشته‌اند نیز تقدیر خواهند شد.

راشکی با بیان اینکه تا امروز ۲۹ جشنواره استانی در دوره بیست‌وششم برگزار شده است، گفت: در جشنواره‌های استانی از خبرنگاران فعالی که در مدرسه‌سازی کمک کردند نیز تقدیر شوند.

تحویل همزمان ۹۵۰ کلاس درس همزمان با همایش تکریم از خیرین

رئیس حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان نوسازی مدارس کشور نیز اعلام کرد: در این جشنواره ۹۵۰ کلاس درس همزمان تحویل داده خواهد شد.

هدف‌گذاری کمک ۲۰ هزار میلیاردی خیرین به مدرسه‌سازی

محمدرضا جعفری نیز در ادامه با بیان اینکه تعهدات خیرین در سال گذشته به ۱۲ هزار میلیارد تومان رسید، گفت: انشالله برای سال جاری ۲۰ هزار میلیارد تومان هدف‌گذاری شده است و امیدوارم در امر مدرسه‌سازی به نتایج خیلی خوبی دست پیدا کنم.

مدیرعامل جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور ادامه داد: در جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور، شش کمیسیون داریم که خوشبختانه فعالیت‌های خوبی در حال انجام دارند. کمیسیون خیرین خارج از کشور، کمیسیون بانوان، کمیسیون حقوقی و نظارت، کمیسیون استان‌ها و کمیسیون اجتماعی، کمیسیون مدرسه‌یاری، را داریم که امیدوارم خیرین به خوبی به ارتقای کیفیت آموزشی و پرورشی کشورمان کمک کنند.

در ادامه این نشست میرباقری، خیر مدرسه‌ساز و رئیس کمیسیون خیرین مدارس خارج از کشور اظهار کرد: این کمیسیون یکی از کمیسیون‌های حساس و مهم به شمار می‌رود. هدف از تشکیل این کمیسیون شناسایی خیرین خارج از کشور و تشکیل یک بانک اطلاعاتی است که به آن‌ها دسترسی داشته باشیم و در مرحله بعد مشارکت دادن این عزیزان در امر مدرسه‌سازی و تشکیل کانون‌های فرهنگی، تربیتی، قرآنی و … در خارج از کشور است تا فرزندان ما به نحو احسن از آن‌ها استفاده کنند.

میرباقری با بیان اینکه برای رفع مشکلات این خیرین راهبرد‌های مختلفی در نظر گرفته شده است، فعالیت‌هایی که در حدود ۸ ماه گذشته انجام شده است را مرور کرد و گفت: یکی از اقدامات برگزاری یک همایش ملی در دبی در کشور امارات بود. در اردیبهشت امسال در شیراز نیز توانستیم تعداد زیادی از خیرین خارج از کشور را حدود ۵۰ نفر را دور هم جمع کنیم.

فعالیت ۶ هزار بانوی خیر مدرسه‌ساز در کشور

خدیجه نیزاری خیر مدرسه‌ساز و مشاور رئیس نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در امور بانوان نیز در ادامه این نشست خبری، اظهار کرد: زنان در کمک به مدرسه‌سازی نقش خیلی مهمی دارند. اولین معلم برای هر مرد و زنی، مادر است. این را رییس‌جمهور شهیدمان خیلی به آن توجه داشتند. شورای بانوان خیرین مدرسه‌ساز در همه استان‌ها فعالیت دارد. حدود ۶ هزار بانوی خیر در کشور داریم و ۲۵ درصد از کار‌های خیر و مبالغ را بانوان انجام می‌دهند. زنان هم مدرسه می‌سازند و هم مدرسه‌ساز می‌سازند.

source

توسط salamatsun.ir