به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالعظیم بهفر اظهار کرد: با توجه به قانون احکام دائمی کشور و تکالیف قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، امور اجرایی اداره کل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی به صورت سامانه‌ای و الکترونیک راه‌اندازی شده و در حال انجام است.

وی افزود: در راستای ارتقای برنامه‌های سلامت و ایمنی شیر و فراورده‌های لبنی و گوشتی اداره کل امور فراورده‌های غذایی و آشامیدنی دو برنامه عملیاتی شامل پیاده‌سازی الزامات سیستم‌های مدیریت ایمنی مواد غذایی در واحدهای تولیدی محصولات لبنی، گوشتی و دریایی و پایش شاخص‌های سلامت و ایمنی محصولات مذکور را در سطح عرضه اجرا می‌کند تا از انطباق ویژگی‌های این محصولات با معیارها و ضوابط بهداشتی سازمان غذا و دارو اطمینان حاصل کند.

سرپرست اداره کل طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو تصریح کرد: همچنین در اجرای طرح ملی شیر مدارس، واحدهای برتر تولیدکننده محصولات لبنی را به کمیته ملی شیر مدارس معرفی و به طور ویژه تحت کنترل نظارت دارد.

source

توسط salamatsun