صاحب‌خبر –

پونه شیرازی: اگر قرار به تنظیم یک برنامه غذایی باشد، مبتلایان به آرتروز بهتر است چه خوراکی‌ها را بخورند ؟

دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی در این باره با اشاره به اینکه آرتروز به تورم ، سفت شدن و دردناک شدن مفاصل اتلاق می‌شود،می‌گوید:‌ سردسته خوراکی‌هایی که خاصیت ضد التهابی داشته و در کاهش دردهای آرتروزی موثر هستند، ماهی‌های چرب و گردو هستند که حاوی امگاسه اند.

او ادامه می‌دهد: انواع توت‌ها، کلم بروکلی،اسفناج،‌زنجببل و سیر در کاهش علایم آرتروز موثر هستند.

او تاکید می‌کند: البته مواد خوراکی اندکی در کاهش علایم آرتروز موثر هستند و فرد مبتلا باید تحت درمان اصلی این بیماری قرار بگیرد.

۴۷۴۷

∎​

source

توسط salamatsun.ir