کره حیوانی همواره یکی از مهم‌ترین مواد خوراکی برای آشپزی بوده است و از این رو پیداکردن جایگزین برای آن چندان کار ساده‌ای نیست. این مسئله زمانی سخت‌تر می‌شود که کره حیوانی فارغ از بحث چربی اشباعی که دارد و ضررهایی که به سلامتی انسان می‌زند، از نظر طعم و مزه بسیار خوشمزه‌ است و […]

نوشته مارگارین(Margarine) که بسیاری آن را کره گیاهی نیز می‌نامند، یک نوع کره غیرلبنی است که دارای درصد پایین چربی اشباع بوده و از این رو مورد توجه افرادی که قصد پیداکردن جایگزینی برای کره‌های حیوانی هستند، قرار گرفت. اولین بار در مجله سلامت پدیدار شد.

source

توسط salamathyper